To się nie uda. 10 błędów, które zniszczą każdy związek

A potem żyli długo i szczęśliwie?

Na początku jest wspaniale. Zakochujecie się w sobie, trzymacie się za ręce, patrzycie sobie w oczy, zachwycacie się każdym słowem i gestem drugiej osoby... Chwilo, trwaj! Lecz ona mija. Flirt staje się romansem, romans - związkiem, a w związku bardzo szybko coś zaczyna trzeszczeć. Coś się między Wami zmienia. Nie szukacie już nieustannie wzajemnych spojrzeń. Nie czekacie z biciem serca na kolejny wspólny wieczór. Nie wsłuchujecie się z uwagą w to, co partner ma do powiedzenia. Na scenę cudownej miłosnej baśni wkracza z buciorami rutyna dnia codziennego, z jej nudą, monotonią i niekończącą się listą obowiązków.

Patrzycie na siebie z rosnącym niedowierzaniem i myślicie: Czy to jeszcze w ogóle ma sens?

Paweł Wójcik i "To się nie uda. 10 błędów, które zniszczą każdy związek"

Oczywiście, że ma. O ile wciąż się kochacie, chcecie być razem i jesteście gotowi na to, by pracować nad Waszą relacją - po stokroć ma! Związki są jak ludzie: nieustannie się zmieniają. Ci, którzy to rozumieją i akceptują, mają szansę "żyć długo i szczęśliwie". Wspólnie. Oto 10 podstawowych błędów, które są w stanie zniszczyć każdy związek - dzięki książce "To się nie uda. 10 błędów, które zniszczą każdy związek" poznasz je dogłębnie i zrozumiesz ich destrukcyjną moc. Po co Ci ta negatywna wiedza? To ostrzeżenia, a zarazem wskazówki - jakich zachowań, gestów, słów i sytuacji należy się wystrzegać w pracy nad udanym związkiem.

W księgarni psychologicznej Sensus znajdziesz również inną książkę, której współautorem jest Paweł Wójcik - "Jak pracować zdalnie i nie zwariować". To publikacja idealna w czasach, kiedy wiele osób wciąż pracuje z domów i nadal nie umie odnaleźć się w takiej codzienności.

Informacje dodatkowe o To się nie uda. 10 błędów, które zniszczą każdy związek:

Wydawnictwo: Sensus