Tajniki magii NLP. Zbiór 77 kluczowych wzorców

Magia objawiona

Odkryj strukturę magii NLP Poznaj zaklęcia transformacji i rozwoju Naucz się stosować wzorce i myśleć jak magik

Zaklęcia ukryte w języku

NLP to niezwykła dziedzina wiedzy, zajmująca się zmianą, transformacją i rozwojem. Pozwoli Ci ona dowiedzieć się, jak funkcjonuje Twój mózg, i pomoże uwolnić jego prawdziwy potencjał. Dzięki temu przejmiesz kontrolę nad swoim życiem i pchniesz je na nowe tory. Nauczysz się tworzyć sprzyjające rozwojowi mapy i zwiększysz poziom swojej efektywności, osiągając rezultaty, na których Ci zależy.

Podręcznik ten stanowi zwięzłą instrukcję obsługi NLP - "księgę zaklęć" maga. Znajdziesz tu 77 konkretnych wzorców. Książka została zaplanowana tak, by ułatwić Ci praktyczne stosowanie programowania neurolingwistycznego w pracy ze sobą samym lub z innymi. Wzorce są starannie uporządkowane i podzielone na kluczowe kategorie, dotyczące własnego "ja", emocji, formułowania wypowiedzi, myślenia, znaczenia oraz strategii. W książce tej znajdziesz również wskazówki dotyczące tego, kiedy i dlaczego należy wybierać określone wzorce. To wspaniałe źródło wiedzy dla wszystkich osób zainteresowanych poznawczo-behawioralnym modelem, zwanym NLP.

Magia pod lupą: Doskonałość w pracy zawodowej, zarządzanie i coaching. Edukacja i psychoterapia. Rozwój osobisty i efektywność. Sport i sztuka bycia trenerem. Stosunki międzyludzkie. Wzbogacanie komunikacji. Negocjacje, medytacja, rozstrzyganie konfliktów. Profilowanie stylów, osobowości i umiejętności.

Informacje dodatkowe o Tajniki magii NLP. Zbiór 77 kluczowych wzorców:

Wydawnictwo: Onepress
Data wydania: 2010-12-22
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Tajniki magii NLP. Zbiór 77 kluczowych wzorców

Tajniki magii NLP. Zbiór 77 kluczowych wzorców - opinie o książce

Baśka. Łobuzerka