W tej książce zebraliśmy przepisy na specjały, które można przyrządzić
szybko - zaledwie w pół godziny, a nawet w jeszcze krótszym czasie.
Podajemy pomysły na kolorowe sałatki, np. z czerwoną fasolą
i ananasem, oraz na rozmaite zupy - od niezwykłej pomidorowej
z nutą imbirową po błyskawiczny chłodnik z buraczków. Przede
wszystkim jednak prezentujemy szybkie dania gorące. Znajdziecie
wśród nich i małe przekąski, i syte potrawy obiadowe.
Jesteśmy przekonani, że gotowanie według naszych przepisów ułatwi
codzienne przygotowywanie posiłków i przyniesie wiele smakowitych
doznań kulinarnych.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-08-21
Kategoria:
ISBN:
Liczba stron: 128
Cały świat gra w Pokémon GO. Kto nie chciałby też spróbować? Ale od czego zacząć? I o co w tej grze chodzi? Nasz poradnik pomoże wam zrobić pierwsze kroki...
Bruno Schulz (1892-1942) - grafik, malarz, rysownik, a także pisarz, autor uznanych dzieł literackich: Sklepów cynamonowych oraz Sanatorium pod Klepsydrą...
Chcę przeczytać,