W tej książce zebraliśmy przepisy na specjały, które można przyrządzić
szybko - zaledwie w pół godziny, a nawet w jeszcze krótszym czasie.
Podajemy pomysły na kolorowe sałatki, np. z czerwoną fasolą
i ananasem, oraz na rozmaite zupy - od niezwykłej pomidorowej
z nutą imbirową po błyskawiczny chłodnik z buraczków. Przede
wszystkim jednak prezentujemy szybkie dania gorące. Znajdziecie
wśród nich i małe przekąski, i syte potrawy obiadowe.
Jesteśmy przekonani, że gotowanie według naszych przepisów ułatwi
codzienne przygotowywanie posiłków i przyniesie wiele smakowitych
doznań kulinarnych.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-08-21
Kategoria:
ISBN:
Liczba stron: 128
Tę książkę, napisaną przez praktyków dyplomacji i ekspertów, trzeba przeczytać, żeby wiedzieć, gdzie jest miejsce Polski w wirującym coraz szybciej świecie...
Seria książek dla miłośników komiksu i fanów świata Star Wars. Co dwa miesiące aż do 148 stron z najnowszymi komiksami Star Wars, wydawanymi od 2015...
Chcę przeczytać,