#SZEFOWE

Niezależnie od tego czy dopiero rozpoczynasz swoją przygodę z biznesem, czy jesteś już doświadczonym przedsiębiorcą książka #SZEFOWE dostarczy Ci wiedzy i motywacji do osiągania coraz większych celów.

#SZEFOWE to publikacja, która jest niczym przewodnik po świecie biznesowych wyzwań i sukcesów, skierowany do ambitnych i przedsiębiorczych osób. Zawiera inspirujące historie, praktyczne porady oraz autentyczne doświadczenia kobiet, które odważyły się podążać za swoimi marzeniami. Każdy rozdział to osobna opowieść, ukazująca różnorodność ścieżek prowadzących do sukcesu i podkreślająca, że każda decyzja i działanie ma znaczenie w kształtowaniu przyszłości. #SZEFOWE to potwierdzenie tego, że Twoje życie nie jest kwestią przypadku, a wynikową podejmowanych przez Ciebie decyzji i idących za nimi działań. Jeśli chcesz sięgać w życiu po więcej #SZEFOWE to zdecydowanie książka dla Ciebie!

22 autorki przedstawiają realne przykłady, jak wytrwałość, determinacja i pasja mogą prowadzić do spełnienia zawodowego i osobistego. Książka ta nie tylko motywuje do działania, ale także dostarcza praktycznej wiedzy i narzędzi niezbędnych do osiągnięcia sukcesu. Niezależnie od tego, czy jesteś na początku drogi zawodowej, czy szukasz sposobu na rozwój swojego biznesu, #SZEFOWE dostarczy Ci niezbędnej inspiracji i wiedzy.

Co istotne, książka ta nie ogranicza się do stereotypowych definicji sukcesu. Pokazuje, że realizacja marzeń związanych zarówno z biznesem, jak i życiem prywatnym może przybierać różne formy i że każda droga do spełnienia jest unikatowa. Podkreśla także znaczenie odwagi, samodzielności myślenia i umiejętności stawiania czoła wyzwaniom.

#SZEFOWE to znacznie więcej niż książka - to składająca się z tekstu, wskazująca różne ścieżki i zawierająca TIPy mapa dla każdego, kto pragnie kształtować swoją przyszłość.

Chcesz sięgnąć w życiu (nie tylko) zawodowym po więcej?

Pragniesz materializować swoje marzenia?

Marzysz o tym, by przekształcać swoje plany w realne sukcesy?

Jeśli odpowiedź na którekolwiek z pytań brzmi "TAK", to ksiązka #SZEFOWE jest dokładnie tym, czego potrzebujesz. To Twoja mapa do osiągania celów, które dotąd wydawały się nieosiągalne. Przekonaj się, jak wiele możesz zdziałać, kiedy odpowiednio pokierujesz swoim życiem, karierą i biznesem. #SZEFOWE to lektura niezbędna dla każdego, kto chce zdobywać szczyty biznesowego świata i sięgać gwiazd na wielu levelach swojego życia!

Informacje dodatkowe o #SZEFOWE:

Data wydania: 2023-12-02
Kategoria: Poradniki

Tagi: Biznes i zarządzanie

Kup książkę #SZEFOWE

#SZEFOWE - opinie o książce

Jakiś czas temu otrzymałam książkę o kobietach, które mimo przeciwności losu nie boją się iść do celu. Ja co prawda wiem co chcę robić w życiu i robię to od dawna. Realizuje swoje plany, spełniam marzenia i nie patrzę na to, że czasami się potykam. Zwyczajnie wstaję, otrzepuję się i idę dalej. Takie też są bohaterki tej książki.

#szefowe to lekka i przyjemna (przynajmniej dla mnie) książka, którą można zaliczyć do tych rozwojowych. Każda z bohaterek jest inna i co innego w życiu przeszła, dlatego możemy zobaczyć, że nic nie jest w stanie nas zatrzymać w drodze po sukces. Nie jest to ani choroba, ani opinia innych... ograniczenia mamy jedynie w głowie! I to one nas powstrzymują przed zrobieniem kroku w przód. I tak jak ja zawsze powtarzam, że nic nie dzieje się bez przyczyny, tak i autorki tej książki mogły się o tym przekonać. W momencie, gdy myślały, że zamykają się przed nimi drzwi, okazywało się, że tuż za rogiem czekało na nich coś o wiele lepszego.

Polecam książkę każdej osobie, niezależnie od wieku i płci. Czytając każdą z opisanych historii przekonacie się, że wciąż macie szanse osiągnąć sukces! Wciąż macie okazje na założenie swojej działalności, na spełnienie jakiegoś marzenia, na zaplanowanie celu i osiągnięcie go.

Angielski moje pierwsze słówka w domu
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Angielski moje pierwsze słówka w domu

W skład zestawu wchodzą: książeczka obrazkowa oraz 64 kolorowe karty do gry w memo. W książce zostały zilustrowane i podpisane w języku angielskim 32 przedmioty...

Królewskie rezydencje (wersja polsko-angielska)
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Królewskie rezydencje  (wersja polsko-angielska)

"Warszawa ma trzy królewskie rezydencje: Zamek Królewski, Łazienki, Wilanów. Wszystkie je łączy Trakt, zwany Królewskim. Te trzy świadectwa historii...