Szalona siódemka Wakacje

Szalona, pełna zabawnych przygód, książka o przyjaciółkach, które wyruszają na wakacyjną wyprawę. Okazuje się, że pobyt na wsi może być naprawdę ekscytujący. Dziewczęta, z dala od domu, poznają smak wiejskiego życia. Czy przetrwają bez kablówki, internetu i telefonów?... Okazuje się, że poradzą sobie doskonale, a przy okazji wprowadzą w uporządkowane życie mieszkańców gigantyczny chaos i zdemolują całą wieś! Ta pełna humoru książka stanowi doskonałą lekturę zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych. Pomysły Zuzi i jej koleżanek mogą być natchnieniem dla wielu rówieśników oraz przestrogą dla ich rodziców... Tyle znalazłam w opisie. Dałam swojej latorośli i czekałam na opinię. Kilka godzin śmiechu i ponowne czytanie tej samej książki? A jednak! Przyznam, że to mnie zadziwiło. Przeczytałam sama. Przyznam, że na 200 stron, 199 to akcja i to jaka! Polecam książkę. Myślę że jest nie tylko doskonała dla dzieciaków i rodziców ale jako zupełnie nowy styl literatury młodzieżowej.

Informacje dodatkowe o Szalona siódemka Wakacje:

Szalona siódemka Wakacje - opinie o książce

Avatar użytkownika - margaritta
margaritta
Przeczytane:2015-04-10, Ocena: 6, Przeczytałam, Mam,
Fajna książeczka na pewno warta przeczytania. Moja 12-letnia latorośl nie może się od niej oderwać. Czytała dwa razy i ciągle jej mało. Mi się też udało dopchać do lektury :) Nie czytałam niczego wcześniej tych autorów ale dziś wpisuję ich do swoich ulubionych. Świetny język, humor i akcja. Polecam!

Świetna książka! Jest pełna humoru i zabzwnych przygód. To idealna pozycja do odstresowania się i zrelaksowania. Polecam.

Szalona Siódemka. Eliksir zapomnienia.
Weronika Kowalska, Sylwester Kowalski0
Okładka ksiązki - Szalona Siódemka. Eliksir zapomnienia.

Szalona, zwariowana i pełna humoru książka! To chyba najlepszy opis i najkrótszy jaki można zaproponować. Idealna dla nastolatek i rodziców. Historia rozpoczyna...