Szafa kapsułowa

Codziennie rano stajesz przed lustrem i mówisz: "nie mam co na siebie włożyć"? Twoja szafa jest pełna ubrań, których nigdy nie założyłaś? Chciałabyś, aby w twojej garderobie panowała harmonia i znajdowały się w niej tylko ulubione rzeczy? Ten poradnik powstał z myślą o tobie!

Zaoszczędź czas, pieniądze i ciesz się porządkiem!

Anna Nowak-Krzywańska pomoże ci stworzyć szafę kapsułową dopasowaną do twojego stylu życia i osobowości, a także udowodni, że wcale nie musi być ona monotonna, niemodna i droga. Dzięki tej książce dowiesz się:

Jak skompletować kapsuły, które pozwolą ci tworzyć różne stylizacje? Jak miksować ze sobą ubrania w zależności od pory roku czy okazji? Jak dbać o odzież, aby służyła ci jak najdłużej? Jakie są wady i zalety poszczególnych materiałów, a także jaki jest najlepszy skład określonych części garderoby? Co zrobić, aby nie podążać bezkrytycznie za modą i zacząć kupować mądrze? Czym jest etyczna moda oraz co możesz zrobić, aby świetnie wyglądać, a jednocześnie być eko?

Postaw na jakość, a nie na ilość ubrań, zadbaj o naszą planetę!

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Informacje dodatkowe o Szafa kapsułowa:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2022-11-23
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Szafa kapsułowa

Szafa kapsułowa - opinie o książce

"Szafa kapsułowa" autorstwa Anny Nowak-Krzywańskiej

Książkę dostałam na prezent dwa lata temu i tak leżała... Nie mogłam się przekonać by do niej usiąść, aż nastał moment i na nią... I ja się sama siebie pytam - dlaczego dopiero teraz?!

Książka jest swego rodzajem vademecum - zawiera konkrety, wraz z przykładami i opisem materiałów, co pomoże szerokiemu gronu odbiorców.

Dodatkowym atutem książki jest część o świadomej konsumpcji - jak nie wpaść w fast fashion, jak kupować etycznie i przede wszystkim rozważnie.

Ciekawa książka, pozwalająca szerzej spojrzeć na świat niż tylko modowo. Polecam!

Avatar użytkownika - MarishaTomaszown
MarishaTomaszown