Zdrowotne, wzmacniające, oczyszczające.
Około setki przepisów na prozdrowotne syropy! Przygotowywane na bazie owoców, warzyw, korzeni, ziół i innych składników, mają od dawna zastosowanie w medycynie ludowej. Wytwarzane w domu, są całkowicie bezpiecznym naturalnym specyfikiem.
W przeciwieństwie do kupowanych, są pozbawione sztucznych konserwantów. Skuteczne na różne dolegliwości, zwłaszcza jednak na przeziębienia czy infekcje, w celu oczyszczenia organizmu, a także w stanach osłabienia. Chętnie spożywane są przez dzieci. Są skarbnicą witamin i innych cennych składników.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2019-10-02
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 176
Lucyna Ćwierczakiewiczowa - najprawdziwszy geniusz kulinarny i mistrzyni gastronomii. Autorka najsłynniejszej polskiej książki kucharskiej, czyli wydanych...
Jagły jadano na dworze Władysława Jagiełły i Anny Jagiellonki, przyzwyczajenia dworskie zmienił dopiero Jan III Sobieski przywożąc z Odsieczy Wiedeńskiej...
Chcę przeczytać,