Nowoczesna interpretacja Tarota Ridera Waite’a po polsku pozwoli ci spojrzeć na wszystkie karty w talii w nowym świetle
Czy kiedykolwiek czułeś się zagubiony podczas odczytu Tarota? Czy symbole przedstawione na kartach Tarota sprawiają czasem, że podczas wróżenia odczuwasz więcej niepokoju niż nadziei? Nie jesteś sam! Jak się okazuje, wielu tarocistów podczas przepowiadania przyszłości doświadcza tych samych uczuć. Zwłaszcza gdy natrafiają nab te pozornie „złe” karty w Tarocie, takie jak Ósemka Mieczy czy odwrócony Diabeł. Jednak prawdziwa moc Tarota leży nie w strachu, ale w zrozumieniu i transformacji.
Świetlisty Tarot Ridera Waite’a to książka, która odmieni twoje podejście do Tarota. Elliot Adam, który jest Autorem bestsellera Tarot miłosny, tym razem pomoże ci przeprowadzać wzmacniające odczyty i rozpraszać cienie podczas interpretacji kart. Pokaże ci także, jak zwiększać twoją intuicję i spostrzegawczość. Dzięki lekturze tego przewodnika pozbędziesz się strachu przed złą wróżbą i nawet na „mroczniejsze” karty w talii spojrzysz w nowym świetle.
Wydawnictwo: Studio Astropsychologii
Data wydania: 2024-08-14
Kategoria: Wiedza ezoteryczna
Tytuł oryginału: Fearless Tarot: How to Give a Positive Reading in Any Situation
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Karol Wysocki
Przeczytane:2024-11-24, Ocena: 6, Przeczytałam, Mam, Ulubione, 52 książki 2024, 26 książek 2024, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2024 roku, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu – edycja 2024, Insta challenge. Wyzwanie dla bookstagramerów 2024, polecam,