Sukces. Rozmowy z ludźmi od bezdomnych po milionerów

Czym jest sukces i jak go osiągnąć?
Ciekawi Cię co z perspektywy czasu zmieniłaby w swoim życiu osoba bezdomna lub jakie rady na przyszłość mają ludzie bogaci?
Koniecznie przeczytaj tę książkę!

Książka oparta jest na rozmowach z najróżniejszymi ludźmi – od bezdomnych po milionerów.

Każda z tych osób odpowiada na podobne pytania m.in. o definicję sukcesu, poczucie szczęścia, rady na przyszłość młodym ludziom, czy popełnione błędy.

Dzięki samodzielnemu definiowaniu sukcesu przez moich rozmówców, rozmowy są bardzo różnorodne. - Natalia Lewczuk

Po przeczytaniu książki dowiesz się m.in. jak osiągać sukcesy sportowe, realizować się w swojej pasji podążając za marzeniami, założyć szczęśliwą rodzinę, prowadzić biznes na międzynarodową skalę, podróżować dookoła świata bez pieniędzy, znaleźć idealnego męża, czy jak inwestować pieniądze i stać się milionerem.

Każdy człowiek jest tak samo wartościowy i od każdego możemy się wiele nauczyć.

Informacje dodatkowe o Sukces. Rozmowy z ludźmi od bezdomnych po milionerów:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Psychoskok
Data wydania: 2022-07-31
Kategoria: Biografie, wspomnienia, listy
ISBN: 9788381199803

Tagi: biznes sukces świat ludzi biznesu szczere rozmowy wybory wywiady zarabianie biznes życiowe wybory

Kup książkę Sukces. Rozmowy z ludźmi od bezdomnych po milionerów

Sukces. Rozmowy z ludźmi od bezdomnych po milionerów - opinie o książce

Sztuka myslenia
Natalia Lewczuk0
Okładka ksiązki - Sztuka myslenia

Ciekawe, zastanawiające i współczesne, ale też zabawne i... interaktywne - takie są właśnie wiersze Natalii Lewczuk, które zapraszają do zagłębienia się...