SPYXFAMILY: TOM 8

W ramach misji otrzymanej od tajnej ostańskiej organizacji Garden Yor udaje się w rejs luksusowym jachtem,
aby chronić VIP-a mafii! Tak się składa, że Loid i Anya również znajdują się na pokładzie. Czy to dlatego w Yor rodzą się wątpliwości co do jej nieoficjalnego zawodu?

Informacje dodatkowe o SPYXFAMILY: TOM 8:

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2022-04-13, Ocena: 4, Przeczytałem,

SPY HARD

Akcja ,,Spy×Family" rozkręca się coraz bardziej. Oczekiwanie na ten tomik trochę się dłużyło, znów, na szczęście w końcu trafił w ręce fanów i po raz kolejny potwierdził klasę serii. Kto więc liczy na szybką akcję - szybszą, niż kiedykolwiek dotąd - i sporo świetnego humoru, połączonych z okazjonalnym urokiem, będzie bardziej, niż zadowolony.

Pora na akcję na... luksusowych jachcie! Tu misję do wykonania ma Yor, los chce jednak, że Loid i Anya też trafili na pokład. Zadanie jest ciężkie i niebezpieczne, a na dodatek w kobiecie zaczynają rodzić się wątpliwości. Co wyniknie z tych zmagań i całego tego poplątania?

Avatar użytkownika - isil
isil
Ocena: 4, Przeczytałem,
SPYXFAMILY: TOM 9
Endo Tatsuya 0
Okładka ksiązki - SPYXFAMILY: TOM 9

Walka Yor z grupą zabójców dobiega końca, ale okazuje się, że na luksusowym wycieczkowcu znajdują się ładunki wybuchowe. Loid i Anya odkrywają niebezpieczeństwo...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;