Spowiedź jest spoko

Tę książkę, pomocną w przygotowaniu się do dobrej spowiedzi, zawierającą kilka rachunków sumienia oraz wiele świadectw nastolatków, czyta się jednym tchem! To obowiązkowa lektura – nie tylko przed bierzmowaniem!

Informacje dodatkowe o Spowiedź jest spoko:

Wydawnictwo: Wydawnictwo AA
Data wydania: 2006 (data przybliżona)
Kategoria: Duchowość, religia
ISBN: 978-83-89368-50-8

Kup książkę Spowiedź jest spoko

Spowiedź jest spoko - opinie o książce

Avatar użytkownika - owuwu
owuwu
Ocena: 6, Przeczytałam, Mam,

Jak wielkie są ramiona miłosierdzia. Jak szeroka jest jego brama i jak ogromne serce, które przygarnia grzesznika.
Boisz się spowiedzi? A patrzyłeś kiedyś na nią tak jak napisałam wcześniej? Czy wiesz jaka radość musi panować w niebie gdy otrzymujesz rozgrzeszenie? Jezus mówił, że  ogromna jest radość w Niebie z jednego grzesznika, który się nawraca niż ze stu sprawiedliwych! Dlatego nie bój się zaryzykować i skoczyć w miłosierne ramiona naszego Ojca!
Jeszcze cię nie przekonałam? To siegnij po książę o. Szymkowiaka! Piszę o spowiedzi w taki sposób, że człowiek czytając już ma ochotę się spowiadać.
Mówi o miłości i podaje przykłady ludzi, którzy powrócili na drogę Kościoła i nie żałują.
Zachęcam każdego grzesznika do przeczytania książki! Spowiedź na prawdę jest spoko!

Avatar użytkownika - dorota198
dorota198
Przeczytane:2015-02-01, Ocena: 5, Przeczytałam, 12 książek 2024, Religijne,,
Pomimo 152 stron, czyta się bardzo fajnie, napisana prostym językiem, w humorystyczny sposób. Dodatkowo książeczka jest uzupełniona rachunkami sumienia. Czytałam ją kilka razy. Czytanie jej sprawia przyjemność.