SpełniONy. Czego pragną mężczyźni

Odkryj, czego pragną mężczyźni.

Ona uważa, że mężczyzna to nie jest prosty organizm z kilkoma funkcjami i instrukcją obsługi na pół strony. To mit, że kobieta pragnie miłości, a mężczyzna tylko seksu. Beata Biały, dziennikarka i pisarka, bierze w obronę mężczyzn, udowadniając, że ich potrzeby i pragnienia są dużo bardziej skomplikowane.

On, profesor Michał Lew-Starowicz, seksuolog z ogromnym doświadczeniem, wie, co tak naprawdę kryje się w męskich głowach.

W książce SpełniONA. Czego pragną kobiety rozwikłali zagadki kobiecej psychiki. Teraz zaglądają w głąb psychiki mężczyzn.

Czy mężczyźni naprawdę myślą tylko o jednym? Czy są tak prostolinijni, jak się powszechnie uważa? Absolutnie nie! Ta książka to pełna humoru i refleksji podróż po świecie męskich pragnień i marzeń. Poznaj historie, które niejedną kobietę zaskoczą i pomogą zrozumieć, że mężczyźni pragną znacznie więcej niż tylko prostych rozwiązań.

SpełniONy to obowiązkowa lektura dla wszystkich, którzy chcą spojrzeć na mężczyzn z nowej perspektywy i dowiedzieć się, jak funkcjonuje ich świat.

Informacje dodatkowe o SpełniONy. Czego pragną mężczyźni:

Wydawnictwo: Rebis
Data wydania: 2024-10-08
Kategoria: Medycyna i zdrowie

Tagi: Rodzina i związki - poradniki Randki związki mieszkanie razem małżeństwo - poradniki Seks i seksualność - poradniki

Kup książkę SpełniONy. Czego pragną mężczyźni

Żyć jak Wielki Szu. Biografia Jana Nowickiego
Beata Biały0
Okładka ksiązki - Żyć jak Wielki Szu. Biografia Jana Nowickiego

Beata Biały z czułością składa portret Jana Nowickiego z rozmów z jego bliskimi i z własnych wspomnień. A także z zapisków samego aktora, który jako...

Kwiatki dla czarownicy
Beata Biały0
Okładka ksiązki - Kwiatki dla czarownicy

Ta pełna humoru, doskonałym wierszem napisana baśń z pewnością zachwyci zarówno małych, jak i starszych czytelników. Beata Biały i Ewa Olejnik –...