Słodkie kotki. Kolorowanka. Pokoloruj koty kawaii i poddaj się ich czarowi

Przeurocze koty i kocięta podbiły nasze serca. Przelej swoją miłość do tych słodziaków na kartki tej kolorowanki!

Japońskie słowo kawaii określa wszystko, co słodkie i urocze. Nie ma lepszego sposobu na odkrycie tego radosnego świata niż dodanie barw najmilszym zwierzętom na świecie.

W kolorowance znajdziesz puchate i urocze koty, w tym:

koty jednorożce
koty syreny
koty kochające kwiaty
 i o wiele więcej!

To propozycja idealna dla wszystkich kociarzy. Zapewni mnóstwo zabawy i pomoże rozwinąć kreatywność.

Każdy z nas potrzebuje w życiu trochę słodyczy, więc zacznij kolorować już teraz!

Informacje dodatkowe o Słodkie kotki. Kolorowanka. Pokoloruj koty kawaii i poddaj się ich czarowi:

Wydawnictwo: Publicat
Data wydania: 2025-02-12
Kategoria: Inne

Tagi: kolorowanka koty

Kup książkę Słodkie kotki. Kolorowanka. Pokoloruj koty kawaii i poddaj się ich czarowi

Słodkie kotki. Kolorowanka. Pokoloruj koty kawaii i poddaj się ich czarowi - opinie o książce

Avatar użytkownika - Anna1990
Anna1990
Przeczytane:2025-02-25, Ocena: 6, Przeczytałam, 52 książki 2025,

Koty i małe słodkie kocięta już dawno podbiły nasze serca. Teraz znalazły się na kartach kolorowanki, która pozwoli dodać kolory znajdującym się tam kociakom. To idealna pozycja dla wszystkich kociarzy. Tych małych i tych dużych... Dzięki niej możemy rozwinąć swoją kreatywność i świetnie się bawić.
W dzieciństwie lubiłam rysować. Lubiłam malować kolorowanki. Z czasem natłok zajęć sprawił, że przestałam to robić. Do czasu... Jakiś czas temu nieśmiało dla zabawy zaczęłam rysować tzw. bazgroły. A teraz pokusiłam się też o kolorowankę. Kocią kolorowankę, która w środku jest naprawdę przeurocza. Ach, te koty... Niektóre obrazki są tak ślicznie, że żal jest je malować... A przecież do tego służą, prawda? Właśnie. Warto też zaznaczyć, że kolorowanie to świetna zabawa. Ba! Odprężająca zabawa, która pozwoli się zrelaksować. Zabawa, która przy okazji pozwoli zwiększyć kreatywność. Słodkie kotki. Kolorowanka. Pokoloruj koty kawaii i poddaj się ich czarowi to kolorowanka, która bez problemu podbiła moje serce. Kompletnie zauroczyła. Czas spędzony z niniejszą koci-kolorowanką uważam za niezwykle udany.

Łempicka
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Łempicka

Jest oczywiste, że duch art. Deco wyraził się w portretach bardziej niż w jakimkolwiek innym rodzaju malarstwa.Edward Lucie - Smith...

Modlitewnik malucha
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Modlitewnik malucha

Pięknie ilustrowany zbiór krótkich i prostych modlitw, w sam raz dla kilkulatków. Modlitewnik malucha jest podpowiedzią dla rodziców...