Skończ z tym sh*tem!

Wiesz, że nie powinieneś, ale to robisz. Wiesz, że powinieneś, ale tego nie robisz. I tak w kółko.

Nieważne, czy popadłeś w rutynę codzienności, czy nuży cię praca, czy nie możesz znaleźć swojej idealnej połówki, czy masz problemy z oszczędzaniem lub kłopoty z dbaniem o zdrowie, wszystko sprowadza się do jednego: autosabotażu. I na pewno masz już tego dość.

Jeśli chcesz, by twoje życie było choć trochę niezwykłe, nie możesz reagować na wszystko w swój zwykły sposób. Skończ z tym sh*tem! pozwoli ci przejąć kontrolę nad najskrytszymi mechanizmami podświadomości i da ci moc, dzięki której przeobrazisz swoje negatywne myśli i złe przyzwyczajenia w życie, o jakim zawsze marzyłeś, choć nie wiedziałeś, jak je osiągnąć. Przygotuj się, że wszystko, co o sobie wiesz, stanie na głowie

Informacje dodatkowe o Skończ z tym sh*tem!:

Wydawnictwo: Insignis
Data wydania: 2019-09-18
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: Stop Doing That Sh*t. End Self-Sabotage and Demand Your Life Back
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Olga Siara

Kup książkę Skończ z tym sh*tem!

Skończ z tym sh*tem! - opinie o książce

Avatar użytkownika - blackithilien
blackithilien
Przeczytane:2024-05-13, Ocena: 4, Przeczytałam, Mam, 26 książek 2024,
Unf*ck yourself. Napraw się!
Gary John Bishop0
Okładka ksiązki - Unf*ck yourself. Napraw się!

W twojej głowie toczy się nieprzerwany monolog wewnętrzny – jakiś cichy krytyczny głos wciąż powtarza ci, że jesteś zbyt leniwy, za głupi albo za...

Kyle
T.M. Piro