Seksualne safari

Dylan, doświadczony seksuolog, uważa, że spełnienie i satysfakcję może zapewnić jedynie małżeństwo. Swoim pacjentom z pewnością poradziłby, aby trzymali się z daleka od takich kobiet jak Grace, jego koleżanka po fachu. Piękna pani seksuolog optuje za swobodnym doborem partnerów. Po zapierającym dech w piersiach seksie i wobec wciąż nienasyconego pożądania idea monogamii nie wydaje się Grace aż tak odstręczająca, tyle że Dylan nie chce stać się ofiarą kapryśnej, niestałej kobiety... Harlequin Enterprises, 2002

Informacje dodatkowe o Seksualne safari:

Wydawnictwo: HarperCollins Polska
Data wydania: 2002 (data przybliżona)
ISBN: 832380396X

Kup książkę Seksualne safari

Seksualne safari - opinie o książce

Avatar użytkownika - Shi4
Shi4
Przeczytane:2015-02-22, Ocena: 5, Przeczytałam, 52 (327) książek w 2015 roku, Mam, Romanse,
Para seksuologów, którzy na codzień głoszą całkiem inne poglądy na temat seksu, zapałała do siebie gorącym pożądaniem. lecz w życiu nic nie jest takie, jakby się wydawać mogło, a pozory bywają bardzo mylne. Może jednak ta z pozoru niedobrana para bardzo do siebie pasuje? Historia niby banalna i od początku wiadomo jak się skończy, jednak sceny intymne biją na głowę te ze sławnego ostatnio "Greya". Polecam by umilić sobie wieczór.
Avatar użytkownika - aska19946
aska19946
Przeczytane:2014-09-18, Ocena: 6, Przeczytałam,
Jedna z najlepszych książek jakie czytałam dotychczas.
Nic nie jest w porządku
Tori Carrington0
Okładka ksiązki - Nic nie jest w porządku

Dulcy Ferris usiłowała zapalić drżącymi rękami zakazanego papierosa w kabinie toalety nocnego klubu "Rage", obecnie najmodniejszego lokalu w Albuquerque...