Seksualne przebudzenie kobiet. Tantryczny przewodnik z ćwiczeniami

Odkryj potęgę własnej seksualności!

Obudź w sobie boginię seksu!

Żyjemy w świecie, który nie rozumie kobiecej energii seksualnej. Wiedzę o ludzkiej seksualności czerpiemy z opracowań opartych na badaniach męskiego pragnienia. Przyjęty model nie bierze pod uwagę istotnych różnic energetycznych pomiędzy męską i kobiecą seksualnością. Książka ta pomaga zgłębić tajemnice kobiecej seksualności. Zawarte w niej ćwiczenia mogą być łatwo wykorzystane przez kobiety samodzielnie lub w grupie. Pomogą obudzić przepływ energii kundalini, który łączy energię seksualną z energią serca, dzięki czemu kobiety mogą znów głęboko cieszyć się swoją seksualnością. Autorka jest pełna pasji i uwielbienia dla pierwiastka kobiecego. Uważa, że przebudzenie kobiecej energii seksualnej jest kluczem do duchowego przebudzenia współczesnego świata.

Shakti Mari Malan -  jest profesorką antropologii społecznej, który to tytuł otrzymała na Uniwersytecie w Kapsztadzie. Jest dakinią, czyli inicjowaną nauczycielką tajemnic tantrycznych oraz członkinią Advait Tantraschool (Szkoły Tantry Adwaita).  Pochodzi z RPA, obecnie mieszka w Kaliforni. Od dziesięciu lat prowadzi zajęcia dla kobiet i pomaga im odkryć własną, unikalną kobiecą seksualność. Naucza na całym świecie. Przyjeżdża też do Polski.

Informacje dodatkowe o Seksualne przebudzenie kobiet. Tantryczny przewodnik z ćwiczeniami:

Wydawnictwo: Czarna Owca
Data wydania: 2014-09-10
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Seksualne przebudzenie kobiet. Tantryczny przewodnik z ćwiczeniami

Seksualne przebudzenie kobiet. Tantryczny przewodnik z ćwiczeniami - opinie o książce