Seksownik, czyli mądrze i pikantnie

Inne wydania:

Radość i satysfakcja z życia seksualnego. Czy to możliwe?

Oczywiście, że tak!

Katarzyna Miller, znana i lubiana psychoterapeutka, w rozmowach z dziennikarką Beatą Pawłowicz porusza wiele tematów związanych z intymną sferą życia człowieka, która mimo, że stanowi coraz mniejsze tabu, nadal zbyt często postrzegana jest poprzez pryzmat niszczących ją stereotypów.

Tymczasem seks przynosi radość, energię i spełnienie, sprawia, że się rozwijamy. Nabieramy wiary w siebie i chęci do życia. Intymne słownictwo, czułość w seksie, brak i nadmiar libido, masturbacja, seksmanipulacje, erotyczne gadżety, pornografia, wirtualny seks to tylko kilka spośród wątków poruszonych w tych niezwykle ciekawych i inspirujących rozmowach. Seksownik daje możliwość innego, pozbawionego zahamować spojrzenia na ludzką seksualność, a przez to - szansę na zrozumienie siebie, swoich pragnień i osiągnięcie prawdziwej radości oraz satysfakcji z udanego życia seksualnego.

Nowe rozszerzone wydanie bestsellerowego poradnika, a w nim więcej ciekawych tematów.

Katarzyna Miller

Najsłynniejsza polska psycholożka. Charyzmatyczna, odważna, dowcipna i pogodna, ale też szczera do bólu. Psychoterapeutka z kilkudziesięcioletnią praktyką terapeutyczną. Filozofka, poetka i piosenkarka.

Ukończyła psychologię i filozofię na UW. Treningu psychologicznego i prowadzenia psychoterapii uczyła się w Ośrodku Synapsis od prof. dr. hab. Kazimierza Jankowskiego, a następnie od rzeszy nauczycieli polskich i zagranicznych (w tym Carla Rogersa). Wykładowczyni na licznych warsztatach rozwojowych dla kobiet. Felietonistka miesięcznika ,,Zwierciadło". Autorka i współautorka wielu bestsellerowych poradników, m.in. Chcę być kochana tak, jak chcę, Nie bój się życia, Instrukcja obsługi faceta, Kup kochance męża kwiaty (Wydawnictwo Zwierciadło).

Beata Pawłowicz

Dziennikarka, pisarka, poetka. Autorka i współautorka książek, m.in. Dekalog szczęścia, Życie w micie, Niezwykły rodzic (Wydawnictwo Zwierciadło).

Informacje dodatkowe o Seksownik, czyli mądrze i pikantnie:

Wydawnictwo: Zwierciadło
Data wydania: 2023-02-08
Kategoria: Poradniki

Tagi: Radzenie sobie z problemami osobistymi

Kup książkę Seksownik, czyli mądrze i pikantnie

Seksownik, czyli mądrze i pikantnie - opinie o książce

" Seksownik Czyli mądrze i pikantnie" Katarzyna Miller w rozmowie z Beatą Pawłowicz
Autorki rozmawiają na wiele tematów związanych z seksualnością, kobiecością, życiem erotycznym kobiet w sposób bardzo przenikliwy. Humorystyczne,pikantne przykłady i anegdoty dodają wartości i smaku treści. Dwie nietuzinkowe kobiety: Katarzyna Miller - psycholożka i psychoterapeutka i Beata Pawłowicz - dziennikarka, przenikliwe, pełne zapału, poruszają tematy które nadal są tematami tabu dla większości kobiet. Czy kobiety odczuwają satysfakcję ze swojego życia erotycznego, czy w ogóle mają do tego prawo? Do tego poważne tematy np. pornografia, gadżety erotyczne,kobiece libido czy wirtualny seks.
Dzięki tej książce innymi oczami spojrzysz na swoje życie intymne. Zdasz sobie sprawę z tego jakie jest i znajdziesz odpowiedź czy może być lepiej. Na pewno jest to bardzo ciekawa lektura. Jeśli jesteście ciekawe co możecie zmienić w swoim życiu miłosnym, czy może być oryginalne, ciekawe, ekscytujące ,to na pewno znajdziecie tu odpowiedzi. Miłej lektury.
Polecam

Po szczęście do pracy
Beata Pawłowicz0
Okładka ksiązki - Po szczęście do pracy

„Wybierz sobie zawód, który lubisz, a całe życie nie będziesz musiał pracować.” Konfucjusz Dziesięciu specjalistów:...

Zdrowo żyć, zdrowo się leczyć. czyli homeopatia dla każdego
Beata Pawłowicz0
Okładka ksiązki - Zdrowo żyć, zdrowo się leczyć. czyli homeopatia dla każdego

Każdy człowiek pragnie znaleźć drogę do zdrowia. Znajdź ją, korzystając z mądrości homeopatii Coraz częściej zdajemy sobie sprawę z zagrożeń, jakie...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;