Seks na wysokich obcasach

Zbiór wywiadów Pauliny Reiter z dr Alicją Długołęcką, edukatorką seksualną, które ukazały się na łamach "Wysokich Obcasów". To bezwstydne rozmowy o seksualności - o tym, co to jest pożądanie, co robić gdy nie mamy ochoty na seks, gdzie jest punkt G, o problemach mężczyzn w łóżku, o zdradzie, o tym dlaczego (i czego) się wstydzimy, o wibratorach i innych zabawkach erotycznych, o fantazjach erotycznych, seksie oralnym, seksie tantrycznym i o tym jak zmienia się nasza seksualność gdy wchodzimy w kolejne fazy życia. To rozmowy o wszystkim co dzieje się między kobietą i mężczyzną. Książka została zilustrowana przez znaną rysowniczkę Agatę "Endo" Nowicką.

Informacje dodatkowe o Seks na wysokich obcasach:

Wydawnictwo: Agora
Data wydania: 2011-06-01
Kategoria: Publicystyka
ISBN: 978-83-268-0921-7

Kup książkę Seks na wysokich obcasach

Seks na wysokich obcasach - opinie o książce

Avatar użytkownika - lady_foe
lady_foe
Przeczytane:2017-07-25, Ocena: 5, Przeczytałam, 52 książki 2017,

Wspaniała książka napisana przez kobiety o kobietach, dla kobiet. Jest to piękna rozmowa niczym z najlepszymi przyjaciółkami. To pogaduchy o seksie, intymności, wstydzie, fantazjach erotycznych, gadżetach i nie tylko.  Daje do myślenia i jest impulsem do zmian! Polecam, nie tylko paniom!

Avatar użytkownika - MonikaP
MonikaP
Przeczytane:2014-03-25, Ocena: 4, Przeczytałam, x 52 ksiażki 2014,
Jest to rozmowa kobiet na temat seksu, kobiecości, pożądania, wstydu. Panie poruszają mnóstwo ważnych i aktualnych spraw, na większość z nich patrzą (co zupełnie zrozumiałe) z kobiecego punktu widzenia. Mimo to jednak książka nie jest tylko dla kobiet, warto, by zerknęli do niej również panowie. Możemy poczytać w niej o kobiecych fantazjach, kursach uwodzenia, o rutynie w związku. Dowiemy się też dlaczego i z kim zdradzają mężczyźni, a dlaczego kobiety; co kupujemy w sex-shopach, jak rozmawiać z dziećmi o seksie i o wielu innych ciekawych sprawach. Polecam.
Avatar użytkownika - annna84
annna84
Przeczytane:2014-01-24, Ocena: 5, Przeczytałam,
Avatar użytkownika - LikierCzekoladow
LikierCzekoladow
Przeczytane:2013-04-22, Ocena: 6, Przeczytałam, 52 książki - 2013,