Inne wydania:

Co mówi do ciebie twój kot? Czy jego słodkie pomrukiwanie oznacza, że wyznaje ci miłość, a może właśnie planuje podbój twojego mieszkania?

Koty nie miauczą przypadkowo, nie warczą ani nie syczą, ponieważ nie mają nic lepszego do roboty. Kocie dźwięki mają swój cel i mogą przekazywać ważne wiadomości zarówno dla nas, jak i dla innych kotów.

Dzięki tej książce dowiesz się, jak rozszyfrować mowę twojego kota. Lepiej poznasz także komunikaty, za pomocą których zwierzak sygnalizuje swoje potrzeby, i będziesz wiedzieć, kiedy twój kot pragnie samotności, a kiedy marzą mu się pieszczoty. Będziesz znacznie lepiej rozumieć zachowanie kota w codziennych sytuacjach.

Informacje dodatkowe o Sekretny język kotów. Poznaj tajniki kociej mowy, aby lepiej zrozumieć swojego pupila:

Wydawnictwo: Kobiece
Data wydania: 2025-02-12
Kategoria: Hobby
Tytuł oryginału: Die geheime Sprache der Katzen

Tagi: Koty jako zwierzęta domowe

Kup książkę Sekretny język kotów. Poznaj tajniki kociej mowy, aby lepiej zrozumieć swojego pupila

Sekretny język kotów
Susanne Schötz0
Okładka ksiązki - Sekretny język kotów

Co mówi do ciebie twój kot? Czy jego słodkie pomrukiwanie oznacza, że wyznaje ci miłość, czy właśnie planuje podbój twojego mieszkania? Może mruczeć...

Kyle
T.M. Piro