Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów

Ocena: 0 (0 głosów)
Ryby i owoce morza to ważny element naszego pożywienia, stanowiący znakomite antidotum na wiele chorób i dolegliwości. Ich mięso zawiera dużo wysokiej klasy białka oraz witamin i substancji mineralnych, a mało soli. Białe mięso ma też niewiele tłuszczu, a świeże ryby tłuste dostarczają organizmowi kwasów omega-3 uważanych za niezbędne do zapobiegania choroby wieńcowej, a także innym schorzeniom. Poza tym ryby są po prostu smaczne! Wypróbuj więc zawarte w tej książce przepisy i delektuj się każdy

Informacje dodatkowe o Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 978-1-4075-5266-8
Liczba stron: 240

więcej

Kup książkę Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów - opinie o książce

Inne książki autora
Desery. Ponad 100 wspaniałych przepisów
Terry Jeavons0
Okładka ksiązki - Desery. Ponad 100 wspaniałych przepisów

Niezależnie od tego, jak sycące, smaczne i udane było danie główne, zawsze zostaje jeszcze trochę miejsca na deser! W książce zestawiono wiele smakowitych...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Kyle
T.M. Piro
Kyle
Raj utracony
John Milton
Raj utracony
Krok do szczęścia
Anna Ficner-Ogonowska
Krok do szczęścia
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy