Tom 1 cyklu Rowerem przez Alpy

Chcemy zaprosić państwa na rowerową wycieczkę po Alpach. 100 przełęczy alpejskich na rowerze szosowym: to propozycja dla każdego ambitnego kolarza. W dwutomowym przewodniku zostały opisane najpiękniejsze trasy kolarskie całego obszaru alpejskiego od południowej Bawarii po Prowansję. Każda trasa zilustrowana jest aktualnymi zdjęciami, dokładnym opisem i profilem wysokościowym oraz szczegółową mapą. Dodatkowo przewodnik zawiera liczne wskazówki dotyczące interesujących miejsc wzdłuż proponowanych tras. Tom pierwszy opisuje trasy w Niemczech, Austrii, Słowenii i Włoszech. W przygotowaniu tom drugi obejmujący swym zasięgiem Szwajcarię i Francję.

Informacje dodatkowe o Rowerem przez Alpy: 50 najbardziej atrakcyjnych tras w Niemczech, Austrii, Słowenii i Włoszech:

Wydawnictwo: Sklep Podróżnika
Data wydania: 2013-08-01
Kategoria: Hobby
Tytuł oryginału: 100 Alpenpasse mit dem Rennrad: Anfahrt, Weglange, Schwierigkeit, Detailkarten, Hoheprofile und Ubersichtskarte
Język oryginału: niemiecki
Tłumaczenie: Rochowska Magdalena, Tomaniak Anna

Kup książkę Rowerem przez Alpy: 50 najbardziej atrakcyjnych tras w Niemczech, Austrii, Słowenii i Włoszech