HEDONIZM NA TALERZU
Marzysz o chwili wytchnienia, chcesz poczuć się komfortowo, bezpiecznie i sprawić sobie przyjemność?
Z przepisami Eryka erVegana na doskonałe comfort food to możliwe! Dzięki tej książce ugotujesz przepyszne potrawy, które poprawią ci nastrój, wrócisz wspomnieniami do czasów dzieciństwa czy pierwszej miłości, przygotujesz wyjątkową kolację dla przyjaciół, a przede wszystkim – gotując, sprawisz przyjemność sobie!
Zdecydowanie zasługujesz na jedzenie, którego smak cię otuli. Nie musisz poświęcać wiele czasu i szukać trudno dostępnych składników, żeby przygotować doskonałe:
• kluski, pierogi i inne mączne specjały jak z babcinej kuchni
• tofu generała Tso, które przeniesie cię do egzotycznej Azji
• ciasteczka z czekoladą, uwodzące smakiem i dostarczające wielu cennych składników odżywczych.
Spełnij swoje zachcianki i daj się rozpieścić!
POZWÓL SOBIE NA DROBNE PRZYJEMNOŚCI, LECZ ZRÓB TO Z GŁOWĄ!
Teraz w prostej wersji roślinnej.
Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2020-10-07
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 240
Czy posiłki jedzone codziennie w pracy, na uczelni, w szkole mogą być pełnowartościowe, oryginalne i smakować bajecznie? MOGĄ! Zacznij dzień od pożywnego...
Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania? Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego...
Chcę przeczytać,