Radość kochania. Współżycie seksualne chrześcijańskich małżonków

Wielu ludzi uważa, że Kościół nie zna się na sprawach związanych z seksualnością i że jego nauczanie w tej kwestii jest przestarzałe. Ta krytyka powoduje u niektórych chrześcijan swoisty kompleks. Autor niniejszej książki stara się więc wykazać, że Kościół niesie dobrą nowinę także małżonkom i że dotyczy ona także ich miłości, w tym ich pożycia małżeńskiego. Czerpiąc ze swego długoletniego doświadczenia i opierając się na Piśmie Świętym, Olivier Belleil wychwala miłość i ukazuje osobom kochającym się konkretne drogi ku szczęściu w małżeństwie. Zaskakujące jest porównanie współżycia małżeńskiego i Eucharystii.

Informacje dodatkowe o Radość kochania. Współżycie seksualne chrześcijańskich małżonków:

Wydawnictwo: eSPe
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 83-7482-083-7

Kup książkę Radość kochania. Współżycie seksualne chrześcijańskich małżonków

Radość kochania. Współżycie seksualne chrześcijańskich małżonków - opinie o książce

Olivier Belleil0
Okładka ksiązki - Zachować ufność. Jak sobie radzić w trudnych chwilach na podstawie ośmiu historii biblijnych

SKORZYSTAJ Z MĄDROŚCI PISMA ŚWIĘTEGO, GDY POTRZEBUJESZ JEJ NAJBARDZIEJ Często się wydaje, że trudności, które nas w życiu spotykają, nie mają rozwiązań...