Barbara i Piotr Adamczewscy to jedyne w Polsce małżeństwo kulinarnych krytyków i praktyków, które ma już na swoim koncie łącznie ponad 40 książek poświęconych tematyce kulinarnej. "Pyszny obiad w pół godziny. 200 przepisów na szczęście" to kolejna publikacja tego duetu.
Znalazły się w niej szybkie, proste, łatwe i pomysłowe dania, niekiedy tworzone niemal "z niczego". Autorzy dowodzą, że naprawdę smakowity obiad, składający się co najmniej z dwóch odpowiednio dobranych dań można przygotować w 30 minut. Oczywiście potrzebna jest do tego dobra organizacja i sensowne zaopatrzenie kuchni. Ale i na to znajdą Czytelnicy rady w tej książce. Wielką wagę autorzy przywiązują do jakości produktów, zdrowego i racjonalnego ich doboru, do takiego wyposażenia kuchni, aby sprzęty pomagały a nie utrudniały szybkie działanie.
Wydawnictwo: Studio Emka
Data wydania: 2013-09-20
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 150
Język oryginału: polski
Tłumaczenie: brak