Psalmy ziemi. Rozważania o tym, jak Bóg przemawia do nas poprzez przyrodę

Od głębin oceanów aż po najdalsze galaktyki – cały wszechświat opowiada o wielkości i dobroci naszego Stwórcy

Najnowsza książka Francine Rivers to zbiór rozważań na każdy tydzień roku o cudach otaczającej nas przyrody. Autorka licznych bestsellerów po raz pierwszy w swej pisarskiej karierze dzieli się tak osobistymi zapiskami i refleksjami. Zaprasza czytelników do wspólnego odkrywania Bożych tajemnic w skarbach natury i przekonuje, że świadome rozpoznawanie śladów obecności Boga w Jego stworzeniu może naprawdę zmienić nasze życie. Każdemu rozważaniu towarzyszą zachwycające zdjęcia, cytaty z Pisma Świętego, inspirujące wskazówki i zachęta do modlitwy.

Informacje dodatkowe o Psalmy ziemi. Rozważania o tym, jak Bóg przemawia do nas poprzez przyrodę:

Wydawnictwo: Aetos
Data wydania: 2018-10-08
Kategoria: Duchowość, religia
ISBN: 978-83-61097-65-5

Kup książkę Psalmy ziemi. Rozważania o tym, jak Bóg przemawia do nas poprzez przyrodę

Psalmy ziemi. Rozważania o tym, jak Bóg przemawia do nas poprzez przyrodę - opinie o książce

Rut
Francine Rivers0
Okładka ksiązki - Rut

Rodowód Łaski: Rut to trzecia część fascynującej sagi o pięciu kobietach wymienionych w biblijnej genealogii Jezusa Chrystusa. Choć bohaterki tej...

Ostatni zjadacz grzechu
Francine Rivers0
Okładka ksiązki - Ostatni zjadacz grzechu

Wszystko, co tak naprawdę liczy się dla Cadi Forbes, to znalezienie tego jedynego człowieka, który mógłby uwolnić ją od grzechu, pustoszącego jej dni i...