Przypadek

Książka dostępna tylko w wersji e-book.

Książka powstała na skutek obserwacji otaczającej nas rzeczywistości i wielu wydarzeń w życiu osobistym autorki.

To opowieść dziewczyny – Megi, która w trudnym dla siebie momencie życia, doznaje przedziwnego uczucia, że jest kimś innym. Jest sobą i zupełnie inną kobietą równocześnie. Zmienia jej się pogląd na wiele spraw. W dodatku nie wiedząc dlaczego, staje się obiektem zainteresowania dziwnych „tajnych służb”. Podejrzewają, że w Megi „zagnieździł się obcy”, nieznany tu na ziemi, element. Połączyła się z Istotą z innej Galaktyki. Dla wojska jest to coś bardzo niebezpiecznego/ Zaczyna się polowanie i tylko przyjaciele są w stanie opanować sytuację. Rozwiązanie okazuje się równie niezwykłe jak i cała ta opowieść.

Pod pozornie zabawową treścią, pełną przygód, zaskoczeń, emocji, można przemycić sporo informacji, refleksji i spostrzeżeń o nieco poważniejszym ciężarze gatunkowym. A nuż ktoś zwróci na nie uwagę? Pomyśli i poszuka na własną rękę?

ebook

Przypadek - opinie o książce

Maralunga
Flou Taker0
Okładka ksiązki - Maralunga

Książka dostępna tylko w wersji e-book. Mati jest projektantką po Uczelni Artystycznej. Jej życie jest zwyczajne. Mieszka w domu pozostawionym przez ojca...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk