Przy polskim stole

Ocena: 0 (0 głosów)
Co jedli i pili nasi przodkowie, jak rozwijała się sztuka kulinarna? Groch ze słoniną, pieczone bażanty podawane w upierzeniu, dwulitrowe kielichy do wina, a także niezwykłe przepisy kulinarne naszych prababek - to wszystko tworzy tysiącletnie dzieje polskiego stołu i kuchni.

Informacje dodatkowe o Przy polskim stole:

Wydawnictwo: Dolnośląskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Historyczne
ISBN: 83-7384-046-X
Liczba stron: 219

więcej

Kup książkę Przy polskim stole

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Przy polskim stole - opinie o książce

Inne książki autora
Przy polskim stole
Bockenheim Krystyna0
Okładka ksiązki - Przy polskim stole

Co jedli i pili nasi przodkowie, jak rozwijała się sztuka kulinarna? Groch ze słoniną, pieczone bażanty podawane w upierzeniu, dwulitrowe kielichy do wina...

Przy polskim stole
Bockenheim Krystyna0
Okładka ksiązki - Przy polskim stole

Co jedli i pili nasi przodkowie, jak rozwijała się sztuka Kulinarna? Groch ze słoniną, pieczone bażanty podawane w upierzeniu, dwulitrowe kilelichy do...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy