Przy nadziei. Organizer dla kobiet w ciąży

Twoja ciąża jest wyjątkowa, bo jest... Twoja. Jest wyjątkowa, bo dzieje się teraz. Dzień po dniu w Twoim ciele rośnie nowy człowiek. Dzień po dniu, powolutku, coraz pełniej stajesz się mamą. To dobry czas, czas niepowtarzalny; nie warto uronić z niego nawet chwili.

Maja Moller

Przy nadziei to organizer, jakiego jeszcze nie było! Zapisuj w nim najcenniejsze wspomnienia i chwile z czasu Twojej ciąży. Śledź rozwój swojego maluszka - dowiedz się, kiedy zaczynają działać małe serduszko, płuca i rośnie nosek. Przeczytaj wzruszające i podnoszące na duchu teksty Mai Moller, które powstały z myślą o Tobie. Odkryj specjalnie dla Ciebie wybrane Słowo Boże, które będzie Ci towarzyszyło w chwilach radości i wspierało w momentach niepokoju. Poznaj wyjątkowe modlitwy oraz patronów opiekujących się kobietami w ciąży, podczas porodu i na starcie macierzyństwa.

Daj sobie szansę na przeżycie czasu ciąży w szczególny sposób - z Bogiem, który chce Cię wspierać i prowadzić.

W organizerze znajdziesz również:

miejsce na notatki i zdjęcia z USG terminarz wizyt i zalecenia lekarza listę rzeczy pomagającą w przygotowaniu wyprawki

Maja Komasińska-Moller - psycholog i dentysta. Szczęśliwa żona i mama dwójki dzieci. Prowadzi blog

Informacje dodatkowe o Przy nadziei. Organizer dla kobiet w ciąży:

Wydawnictwo: WAM
Data wydania: 2020-05-19
Kategoria: Medycyna i zdrowie

Tagi: Randki związki mieszkanie razem małżeństwo - poradniki bóg

Kup książkę Przy nadziei. Organizer dla kobiet w ciąży

Przy nadziei. Organizer dla kobiet w ciąży - opinie o książce

Zwiedzamy Kraków w trzy dni
Michał Rożek0
Okładka ksiązki - Zwiedzamy Kraków w trzy dni

Autorski przewodnik pióra profesora Michała Rożka, cenionego popularyzatora wiedzy o Krakowie, od lat uznanego za znawcę kultury i zabytków miasta. Zwięzła...

Kardynał Sapieha
Michał Rożek0
Okładka ksiązki - Kardynał Sapieha

Książka autorstwa wybitnego historyka prof. Michała Rożka, przybliża postać arcybiskupa metropolity krakowskiego Adama Stefana Sapiehy, który przez...

Zły Samarytanin
Jarosław Dobrowolski ;