Przewodnik kulinarny. Hiszpania

Ocena: 0 (0 głosów)
Hiszpania to feeria smaków i zapachów, różnorodność serów, wędlin i pieczywa produkowanych w tradycyjny sposób. W kraju słynnego gazpacho i sangrii z czułością uprawia się wino, a ryby i owoce morza uznaje się za nieodzowny element kuchni.

Informacje dodatkowe o Przewodnik kulinarny. Hiszpania:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 9788373049512
Liczba stron: 160

więcej

Kup książkę Przewodnik kulinarny. Hiszpania

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Przewodnik kulinarny. Hiszpania - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Pies
Anna Wasiak
Pies
Cienie. Po prostu magia
Katarzyna Rygiel
Cienie. Po prostu magia
Suplementy siostry Flory
Stanisław Syc
Suplementy siostry Flory
Lato drugich szans
Dagmara Zielant-Woś
Lato drugich szans
Upiór w szkole
Krzysztof Kochański
Upiór w szkole
Piwniczne chłopaki
Jakub Ćwiek
Piwniczne chłopaki
Dolina Marzeń. Przeszłość
Katarzyna Grochowska
Dolina Marzeń. Przeszłość
Szczerbata śmierć
Arkady Saulski
Szczerbata śmierć
Bez litości
Michał Larek
Bez litości
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy