Przewodnik kulinarny. Bułgaria

Ocena: 0 (0 głosów)
Kuchnia bułgarska słynie z wyśmienitych sałatek, czorb (czyli zup), gołąbków zawijanych w liście winogron (tzw. sarmi) oraz dżodżenu - odmiany mięty dodawanej do bardzo wielu potraw i używanej do aromatyzowania likierów. To kraj gdzie, nieodzownym elementem każdego posiłku oprócz smacznego menu jest miłe towarzystwo przy stole.

Informacje dodatkowe o Przewodnik kulinarny. Bułgaria:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: b.d
Kategoria: Przewodniki turystyczne
ISBN: 978-83-7304-954-3
Liczba stron: 160

więcej

Kup książkę Przewodnik kulinarny. Bułgaria

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Przewodnik kulinarny. Bułgaria - opinie o książce

Inne książki autora
Krew zapomnianych bogów
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Krew zapomnianych bogów

Krew Zapomnianych Bogów - to pierwsza polska antologia grozy w słowiańskich klimatach! Trzynastu autorów połączyło swoje siły i stworzyło jedyny w swoim...

Bielsko-Biała. Żywiec. Czechowice-Dziedzice. Plan miasta w skali 1:20 000
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Bielsko-Biała. Żywiec. Czechowice-Dziedzice. Plan miasta w skali 1:20 000

Mapa zawiera plan Bielska-Białej, Żywca oraz Czechowic-Dziedzic w skali 1:20 000, a także turystyczną mapę okolic w skali 1:250 000. Na mapie zaznaczono...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk
 Baśka. Łobuzerka
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Dziennik Rut
Miriam Synger
Dziennik Rut
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy