Przewodnik kulinarny. Bułgaria

Ocena: 0 (0 głosów)
Kuchnia bułgarska słynie z wyśmienitych sałatek, czorb (czyli zup), gołąbków zawijanych w liście winogron (tzw. sarmi) oraz dżodżenu - odmiany mięty dodawanej do bardzo wielu potraw i używanej do aromatyzowania likierów. To kraj gdzie, nieodzownym elementem każdego posiłku oprócz smacznego menu jest miłe towarzystwo przy stole.

Informacje dodatkowe o Przewodnik kulinarny. Bułgaria:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: b.d
Kategoria: Przewodniki turystyczne
ISBN: 978-83-7304-954-3
Liczba stron: 160

więcej

Kup książkę Przewodnik kulinarny. Bułgaria

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Przewodnik kulinarny. Bułgaria - opinie o książce

Inne książki autora
Agady talmudyczne
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Agady talmudyczne

Ludowe opowieści, baśnie, legendy, przypowieści, aforyzmy i przysłowia wybrane z Talmudu....

Rodzinne przygody Mikołajka
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Rodzinne przygody Mikołajka

Początek wielkiej przygody. Z mamą i tatą nie można się nudzić! Tata Mikołajka obiecał, że zbuduje mu prawdziwy zamek, żeby można było pobawić się w rycerzy...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy