Przewodnik kulinarny. Bułgaria

Ocena: 0 (0 głosów)
Kuchnia bułgarska słynie z wyśmienitych sałatek, czorb (czyli zup), gołąbków zawijanych w liście winogron (tzw. sarmi) oraz dżodżenu - odmiany mięty dodawanej do bardzo wielu potraw i używanej do aromatyzowania likierów. To kraj gdzie, nieodzownym elementem każdego posiłku oprócz smacznego menu jest miłe towarzystwo przy stole.

Informacje dodatkowe o Przewodnik kulinarny. Bułgaria:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: b.d
Kategoria: Przewodniki turystyczne
ISBN: 978-83-7304-954-3
Liczba stron: 160

więcej

Kup książkę Przewodnik kulinarny. Bułgaria

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Przewodnik kulinarny. Bułgaria - opinie o książce

Inne książki autora
Modne księżniczki
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Modne księżniczki

Idealna książeczka dla każdej dziewczynki kochającej bawić się w modę! Ten niewielki, śliczny szkicownik zawiera aż 60 sylwetek księżniczek do pokolorowania...

Śpiewająca lipka. Bajki Słowian Zachodnich. Książka audio CD
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Śpiewająca lipka. Bajki Słowian Zachodnich. Książka audio CD

Dzięki współpracy literaturoznawców oraz folklorystów czterech narodów: polskiego, słowackiego, czeskiego i serbołużyckiego mamy szansę poznać Śpiewająca...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy