Prezentujemy sprawdzone przepisy na dżemy, konfitury, powidła, galaretki, marynaty i chutneye, a także kiszone warzywa oraz owoce.
Dowiesz się, jak przyrządzić m.in.: konfiturę cytrusową, brzoskwinie w wódce, pikle z ogórków z miodem, keczup bułgarski oraz jarzynkę z buraków, marchewki i jabłek.
Ponadto radzimy, jak przygotować oraz przechowywać przetwory, aby pozostały smaczne i zdrowe przez wiele miesięcy.
Wydawnictwo: OLESIEJUK
Data wydania: 2013 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 128
Język oryginału: polski
Pożywne i smaczne dania z niską zawartością tłuszczu. Ponad 40 łatwych i w pełni sprawdzonych przepisów. Duże fotografie, przedstawiające każde z dań,...
W tej bogato ilustrowanej encyklopedii zamieszczono odpowiedzi na ponad 1000 intrygujących pytań.Książka zawiera ogromną ilość informacji przedstawionych...