Czy poczucie winy, smutek lub żal nie pozwalają ci czerpać radości z życia? Czy w twoim życiu są zdarzenia albo ludzie, z którymi nie możesz się pogodzić? Czy przytłaczają cię lęk, wątpliwości i poczucie niepewności?

Jest coś, dzięki czemu można wyjść z tych ograniczających emocji i okoliczności i wprowadzić cudowne zmiany: przebaczenie. Korzystając z własnych doświadczeń i owoców pracy z klientami, jak również mądrości zawartej w Kursie cudów i ewangeliach gnostyckich, Kyle Gray wyjaśnia, w jaki sposób anioły i Wniebowstąpieni Mistrzowie mogą pomóc nam uwolnić się od trudnych emocji i doświadczeń.

Z tej poruszającej książki nauczysz się:

Prosić o pomoc Wzniesionych Mistrzów i aniołów przebaczenia. Pracować z energiami czakr w celu oczyszczenia się z blokad energetycznych. Otwierać serce na prawdę i współczucie za pomocą medytacji, modlitwy i wizualizacji.

`

Po Modlitwach do aniołów i Szeptach aniołów to kolejna książka Kyle'a przybliżająca nam królestwo tych wspaniałych, zawsze gotowych nam pomóc istot. Kyle wyjaśnia, jak je przywoływać i korzystać z ich wsparcia w procesie przebaczania sobie i innym. Przynosi ono bowiem ukojenie dla duszy i otwiera przed nami nowe możliwości dzięki uwolnieniu energii tkwiącej w przeszłych, bolesnych wydarzeniach.

Informacje dodatkowe o Przebaczanie z aniołami. Jak korzystać z mocy aniołów, by się uwolnić, uzdrowić i doświadczyć cudów:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2016-09-23
Kategoria: Wiedza ezoteryczna

Kup książkę Przebaczanie z aniołami. Jak korzystać z mocy aniołów, by się uwolnić, uzdrowić i doświadczyć cudów

Przebaczanie z aniołami. Jak korzystać z mocy aniołów, by się uwolnić, uzdrowić i doświadczyć cudów - opinie o książce

Szepty aniołów. Niesamowite historie o anielskim wsparciu i miłości
Kyle Gray0
Okładka ksiązki - Szepty aniołów. Niesamowite historie o anielskim wsparciu i miłości

Kyle jest niesamowicie utalentowany! To najpopularniejszy spośród przewodników duchowych młodego pokolenia. Gabrielle Bernstein Uduchowiona, wnikliwa...

Modlitwy do aniołów. Jak korzystać z niebiańskiej pomocy w tworzeniu cudów
Kyle Gray0
Okładka ksiązki - Modlitwy do aniołów. Jak korzystać  z niebiańskiej pomocy w tworzeniu cudów

Każdy z nas przynajmniej raz w życiu zwracał się do aniołów z prośbą o wstawiennictwo. Modlimy się o zdrowie, dostatek, wsparcie, sukces, pomoc w rozwiązaniu...