Bóg wymyślił genialny pomysł na kobietę. Według Jego zamysłu kobieta jest piękna, wolna i niezależna… Niezależna od jakiegokolwiek mężczyzny!
Na pierwszy rzut oka wygląda to jak pomysł wojującej z mężczyznami feministki, ale tak nie jest! To całkowicie Boży plan, którego celem jest napełnienie Cię szczęściem, aż po same brzegi.
Co to dokładnie oznacza, by być wolną od mężczyzn?
Jak stać się silną kobietą, nie będąc jednocześnie karykaturą, czyli żeńską wersją faceta?
Czym Twoje piękno różni się od atrakcyjności seksualnej i jak zachwycać swoją kobiecością?
Odpowiesz sobie na te i wiele innych pytań, związanych z pierwotnym Bożym projektem kobiety, dzięki książce o. Adama Szustaka pt.: “Judyta. Czym jest siła kobiety”.
Data wydania: 2019-02-14
Kategoria: Duchowość, religia
"Znasz ten moment, kiedy zaraz po przebudzeniu mówisz błagalnym tonem „jeszcze 5 minutek”? Niby to tylko chwila, a przecież w 5 minut może...
Najczęściej szukamy wielkich olśnień, odkrywczych znaczeń tekstów Ewangelii, jakichś wywracających życie przemian, a tu celem jest to, by po prostu...
Przeczytane:2023-03-03, Ocena: 4, Przeczytałem, 52 książki 2023,
A. Szustak jak zwykle nie zawodzi, bardzo ciekawe spojrzenie na kobietę ze stron mężczyzny, do tego w otoczce Pisma Świętego.