Projekt C

Nonie, Edie i Jenny to najlepsze przyjaciółki, bardzo różniące się od siebie. Nonie pasjonuje moda, Edie wciąż się uczy i uczęszcza na dodatkowe zajęcia, a Jenny ma talent aktorski, który niedawno udało jej się wykorzystać w filmie "Kod: Dzieciak", wchodzącym na ekrany kin. W związku z tym przed ostatnią z nastolatek jest wiele wywiadów, gal i podróży. W miarę spokojne życie przyjaciółek wywraca się do góry nogami, gdy poznają Crow: młodszą od nich dziewczynkę w stroju wróżki, pochodzącą z Afryki. Szybko okazuje się, że 12-latka uwielbia tworzyć ubrania i wspaniale jej to wychodzi. Niestety nie ma ona warunków, by rozwijać swój talent. I tak powstaje Projekt C, którego głównym celem jest pomóc Crow. Jak dalej potoczą się losy nastolatek? Czy uda im się wyciągnąć rękę do młodszej koleżanki?

Informacje dodatkowe o Projekt C:

Projekt C - opinie o książce

Avatar użytkownika - Aramina
Aramina
Przeczytane:2018-08-23, Ocena: 4, Przeczytałam, 52 książki 2018,

Książka mnie nie rozczarowała. Czytając opis zdawało mi się, że jestem już do niej za stara, jednak książka wciągnęła mnie i nawet śniła mi się w nocy!
Wartka akcja, ciekawe wydarzenia, krótkie rozdziały ułatwiające czytanie. Zdecydowanie polecam!

Avatar użytkownika - planka1981
planka1981
Przeczytane:2012-10-02, Przeczytałam, 2012,
Look
Sophia Bennett0
Okładka ksiązki - Look

Ted nie jest może klasyczną pięknością, ale ma w sobie to coś, co sprawia, że pewnego dnia zostaje zaproszona na próbne zdjęcia do jednej z najlepszych...