Prawdziwa miłość i inne nieszczęścia

"Boska Faith Duffy, lat trzydzieści, zajmowała się w życiu najróżniejszymi rzeczami. Zaczynała od pracy tancerki w nocnych klubach, została modelką Playboya, oddaną żoną ponad osiemdziesięcioletniego biznesmena, a wreszcie – wdową. A także posiadaczką hokejowej drużyny Seattle Chinooks, którą zmarły małżonek zapisał jej w testamencie. Faith nie ma pojęcia o sporcie, ale decyduje się, mimo nacisków, nie sprzedawać drużyny pasierbowi. Kariera sportowa jest dla niej szansą na zerwanie ze znienawidzonym i zupełnie nieprawdziwym obrazem jej osoby – słodkiego eks-króliczka z rozkładówki. Ale choć Faith przykłada się do nauki i nie ma problemów ze zrozumieniem zasad rządzących światem sportu, jej zaangażowanie nie wszystkim się podoba. Tyson Savage, ambitny kapitan drużyny marzy o tym, by zdobyć Puchar Stanleya i obecność urodziwej wdowy jedynie mu przeszkadza. Kiedy dział PR zmusza ich, by dla dobra Chinooków wzięli udział we wspólnej sesji zdjęciowej, między Faith i Tysonem zaczyna niebezpiecznie iskrzyć. "

Informacje dodatkowe o Prawdziwa miłość i inne nieszczęścia:

Wydawnictwo: Albatros
Data wydania: 2011-06-26
ISBN: 978-83-7659-227-5

Kup książkę Prawdziwa miłość i inne nieszczęścia

Prawdziwa miłość i inne nieszczęścia - opinie o książce