Praga. Przewodnik kieszonkowy Berlitz + rozmówki angielskie gratis

Są tu wszystkie informacje, których potrzebujesz, aby wynieść jak najwięcej z pobytu za granicą: - zabytki historii: Zamek Praski, Most Karola, katedra św. Wita, Dzielnica Żydowska, zegar astronomiczny, bazylika św. Jerzego, Loreta - skarby architektury: pałac Belweder, Teatr Narodowy, budynek "Ginger i Fred", sala im. Smetany - muzea i galerie: Galeria Malarstwa Europejskiego, Muzeum Artystyczno-Przemysłowe, Muzeum Dworzaka - wycieczki: zamek Karlstejn, Kutna Hora, Karlowe Wary, zamek Konopiste, Pilzno - oraz: zakwaterowanie, bary, restauracje, nocne lokale, zakupy, atrakcje dla dzieci i wiele innych.

Informacje dodatkowe o Praga. Przewodnik kieszonkowy Berlitz + rozmówki angielskie gratis:

Data wydania: b.d
Kategoria: Przewodniki turystyczne
ISBN: 978-83-7476-188-8

Kup książkę Praga. Przewodnik kieszonkowy Berlitz + rozmówki angielskie gratis

Praga. Przewodnik kieszonkowy Berlitz + rozmówki angielskie gratis - opinie o książce

Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Ciąża. Pytania i odpowiedzi. Wszystko, co powinniście wiedzieć trymestr po trymestrze

Praktyczny przewodnik dla przyszłych mam. Dla każdej kobiety ciąża to czas szczególny - pełen nadziei, oczekiwania, ale także niepokoju i nie kończących...

Tony Stark. Iron Man. Tom 1
opracowanie zbiorowe0
Okładka ksiązki - Tony Stark. Iron Man. Tom 1

Pierwszy tom przygód Iron Mana z serii wydawniczej Marvel Fresh! Ostatnie lata nie były łatwe dla człowieka w zbroi Iron Mana. Druga wojna domowa superbohaterów...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;