Potęga wrażliwości. Jak objąć siebie w pełni

Twoja wrażliwość cię przytłacza i nie wiesz, jak się z nią obchodzić (dla dobra siebie i innych)?

Wyczerpały cię notoryczne wysiłki obejmowania innych i świata kosztem siebie?

Zmęczyło cię nieustanne naprawianie siebie?

Masz dość ciągłej wewnętrznej walki – z „ego” lub „negatywnymi” emocjami?

W trudnych chwilach masz poczucie porażki lub upadku?

Zniechęciły cię lata bezskutecznych prób spełnienia duchowych/rozwojowych standardów?

Zanurz się w tę książkę i zaznaj ulgi spotkania ze sobą w obejmującej PRZESTRZENI MIŁOŚCI.

„Potęga wrażliwości” jest ukłonem dla naszej ludzkiej drogi, a nade wszystko zdolności odczuwania i sensytywności, które zamiast być dla nas obciążeniem, mogą być cennym DROGOWSKAZEM do duchowej mocy i mądrości.

Książka zawiera przesłania nasycone empatią i głębokim uhonorowaniem – zarówno DUCHA, jak i CZŁOWIEKA i wszystkich tych ludzkich aspektów, które nauczyliśmy się przekraczać w imię różnych powinności.

Co może zaoferować ci „Potęga wrażliwości”?

* Znajdziesz tu zapewnienie, że jesteś WŁAŚCIWY, a wszystko jest – i zawsze było – z tobą w porządku.

* Zdemaskujesz kilka popularnych mitów duchowych/rozwojowych, powodujących niepotrzebne cierpienie i podtrzymujących wewnętrzną walkę.

* Rozluźnisz się w większym poczuciu wewnętrznego bezpieczeństwa i osadzisz w przekonaniu, że nie ma w tobie nic „złego”, co chciałoby ci zaszkodzić.

* Spojrzysz na swoją wrażliwość jak na bezcenny kompas wskazujący drogę do twojej duchowej mocy i wolności.

* Znajdziesz podpowiedzi, jak zakończyć wewnętrzną walkę, odkryć wspaniałość własnej istoty i transformującą moc miłości.

* Dowiesz się jak – jako osoba wrażliwa i empatyczna – nie zatracić się w świecie.

* Odnajdziesz kojące i dodające otuchy słowa, które otworzą twoje serce na… samego siebie.

To właśnie nasza bezcenna WRAŻLIWOŚĆ pozwala nam połączyć w sobie pierwiastek ludzki z boskim – zjednoczyć Człowieka z Duchem, przyjąć i przejawić Siebie w pełni.

Informacje dodatkowe o Potęga wrażliwości. Jak objąć siebie w pełni:

Data wydania: 2020-03-20