Okładka książki - Polska kuchnia regionalna

Polska kuchnia regionalna


Ocena: 0 (0 głosów)

Polska kuchnia regionalna to rodzaj poradnika, w którym znalazły się przepisy na potrawy

i przysmaki z wielu regionów Polski, takich jak Pomorze i Kaszuby, Wielkopolska i Kujawy, Śląsk, Pogórze (Podhale i Podkarpacie), Mazowsze i Kurpie, Warmia i Mazury, Małopolska, Podlasie.

Dzięki naszej książce Czytelnik może mieć całą kulinarną Polskę na własnym stole. Książka:

-       zawiera niemal sto przepisów zainspirowanych tradycją kulinarną z regionów całej Polski - zupy, dania główne, desery, przysmaki;

-     ukazuje specyfikę kulturową i kulinarną wybranych regionów naszego kraju - święta i imprezy związane z tradycją kulinarną danego obszaru;

-     prezentuje efektowne zdjęcia potraw, przysmaków i z regionów;

-       dostarcza różnorodnych inspiracji do stworzenia własnych dań i kosztowania swojskich potraw o niezliczonych smakach.

Informacje dodatkowe o Polska kuchnia regionalna:

Wydawnictwo: PWN
Data wydania: 2015-10-31
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 9788377059203
Liczba stron: 165

więcej

Kup książkę Polska kuchnia regionalna

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Polska kuchnia regionalna - opinie o książce

Inne książki autora
Tarnowskie Góry. Plan miasta w skali 1:20 000
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Tarnowskie Góry. Plan miasta w skali 1:20 000

GPS, turystyczna mapa okolic w skali 1:300 000. Do najczęściej wybieranych przez klientów indywidualnych produktów należą atlasy samochodowe i plany miast...

Piotrków Trybunalski. Miniprzewodnik
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Piotrków Trybunalski. Miniprzewodnik

Miniprzewodnik Wydawnictwa Bezdroża opisujący najważniejsze atrakcje turystyczne miasta bądź regionu. Poznasz historię miejsca, przeczytasz opisy atrakcji...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy