Polska dziczyzna. Domowy wyrób

Ocena: 0 (0 głosów)
Zawarte w tej książce przepisy mają być drogowskazem, jak przyrządzać potrawy, ale także inspiracją do tworzenia własnych. Receptury dań z mięs: łosia, jelenia, sarny, dzika, zająca, królika i dzikiego ptactwa. Marynaty, peklowanie mięs. Ciekawostki oraz sprawdzone porady praktyczne.

Informacje dodatkowe o Polska dziczyzna. Domowy wyrób:

Wydawnictwo: Ikon
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-910933-8-7
Liczba stron: 240

więcej

Kup książkę Polska dziczyzna. Domowy wyrób

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Polska dziczyzna. Domowy wyrób - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Virion. Legenda Miecza. Ona
Andrzej Ziemiański ;
Virion. Legenda Miecza. Ona
Elfie, mamy problem!
Marcin Pałasz
Elfie, mamy problem!
Niepokorne
Sylwia Markiewicz
Niepokorne
Ja, diablica
Katarzyna Berenika Miszczuk ;
Ja, diablica
Noworoczne panny
Magda Knedler
Noworoczne panny
Kość niezgody
Monika Lech ;
Kość niezgody
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy