Pokoloruj swoje marzenia. 48 antystresowych kolorowanek dla dorosłych

Wybór 48 rysunków, dzięi którym szybko uspokoisz nerwy. Codzienny, przynajmniej 10-minutowy relaks z naszymi kolorowankami, zbawiennie wpłynie nie tylko na Twoje samopoczucie.

Zapraszam Cię do czarno-białegoświata, który możesz pokolorować według własnych oczekiwań. Spośród tysiąca rysunków wybrałam 48, które pozwolą Ci się odprężyć i zregenerować siły. Wypełnij je swoimi kolorami.Spełnij swoje marzenia, spraw, aby chciało Ci się żyć, kochać i tęsknić. Marzenia się nie spełniają - marzenia się spełnia.

Informacje dodatkowe o Pokoloruj swoje marzenia. 48 antystresowych kolorowanek dla dorosłych:

Wydawnictwo: Czarno na białym
Data wydania: 2015-11-15
Kategoria: Architektura, kultura, sztuka

Kup książkę Pokoloruj swoje marzenia. 48 antystresowych kolorowanek dla dorosłych

Pokoloruj swoje marzenia. 48 antystresowych kolorowanek dla dorosłych - opinie o książce

WłodzimierzTetmajer 1862-1923
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - WłodzimierzTetmajer 1862-1923

Włodzimierz Przerwa-Tetmajer (ur. 31 grudnia 1861 w Harklowej koło Nowego Targu, zm. 26 grudnia 1923 w Bronowicach koło Krakowa), polski malarz, grafik...

Jackie (film + książka)
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Jackie (film + książka)

Zdobywczyni Oscara i Złotych Globów NATALIE PORTMAN w roli legendarnej JACKIE KENNEDY. Wyprodukowany przez Darrena Aronofsky'ego ("Requiem dla snu"...