Pobawmy się, króliczku

Macie ochotę na zabawę? Pobawcie się razem z króliczkiem! Nowa, najbardziej rozbrykana część interaktywnej serii uwielbianej przez najmłodszych.

A kuku! Króliczek zaprasza do zabawy wszystkie maluchy! Pobawcie się z nim w ,,Nie ma, nie ma, jest", pobujajcie go na huśtawce, pochlapcie się z nim wodą i sprawdźcie, jakie sztuczki zna jego przytulanka. Wykonujcie proste instrukcje, by króliczek bawił się razem z wami. Przewracajcie strony w tę i z powrotem, by wprawić go w ruch. I uważajcie, bo może zrobić wam jakiegoś psikusa!

Seria książeczek kartonowych o króliczku to międzynarodowy bestseller przetłumaczony na ponad 20 języków. Uroczy bohater, rozbrajające ilustracje, treść odwołująca się do codziennych sytuacji znanych każdemu dziecku oraz angażująca interaktywna formuła to cechy, dzięki którym najmłodszych trudno oderwać od kolejnych tomów. Szykujcie się na wielokrotną lekturę!

Polecamy także pozostałe części serii: ,,Śpij, króliczku", ,,Do kąpieli, króliczku" i ,,Nie płacz, króliczku".

Informacje dodatkowe o Pobawmy się, króliczku:

Wydawnictwo: Dwie siostry
Data wydania: 2024-11-27

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Książeczki obrazkowe dla dzieci Dzieci od narodzin do ok. 3 lat

Kup książkę Pobawmy się, króliczku

Nie płacz, króliczku
Jörg Mühle0
Okładka ksiązki - Nie płacz, króliczku

Ciepła, prosta książka, która pocieszy malucha, gdy boli. Ojej, króliczek upadł. Czy nic mu nie jest? O nie! Krew! Skaleczył się. Trzeba podmuchać...

Dwa dla mnie, jeden dla ciebie
Jörg Mühle0
Okładka ksiązki - Dwa dla mnie, jeden dla ciebie

Dowcipna książka obrazkowa o tym, jak trudno dzielić się z innymi. Nowy rozbrajający hit autora bestsellerowych książek kartonowych o króliczku...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;