Planer książkary

Uwielbiasz książki? Brakowało ci miejsca do zapisków na ich temat? Mamy coś dla ciebie!

Planer książkary został stworzony z myślą o osobach, które całe dnie spędzają wśród stron książek i uwielbiają piękne rzeczy.

Planer będzie cię inspirować i umożliwi uporządkowanie twojego czytelniczego świata.

Co w nim znajdziesz? Mnóstwo wyzwań czytelniczych, które sprawią, że twoja przygoda z książkami nabierze nowego wymiaru. Planer pomoże ci również odkrywać nowe tytuły i autorów. Ułożysz w nim także swoje własne listy must read.

Ale to nie wszystko! Dzięki planerowi zorganizujesz też swój czas, aby móc zaplanować listy lektur!

Nie zapomnieliśmy również o miejscu na recenzje – zanotujesz tu swoje odczucia, uwagi i refleksje na temat przeczytanych książek. To doskonały sposób, aby zatrzymać w pamięci wszystkie emocje, jakie towarzyszyły ci podczas lektury. Dodatkowo w planerze znajdziesz mnóstwo miejsca na codzienne notatki.

Planer książkary to must have dla każdej osoby, która uwielbia czytać i opowiadać o książkach!

Znajdziesz w nim też:

naklejki quiz listę książkowych życzeń do uzupełnienia miejsce na książkowe playlisty kolorową gumkę na okładce i tasiemki w środku
i wiele, wiele więcej!

Informacje dodatkowe o Planer książkary:

Wydawnictwo: Young
Data wydania: 2023 (data przybliżona)
Kategoria: Inne

Kup książkę Planer książkary

Okładka ksiązki - Odnowienie aktu zawierzenia się Jezusowi przez ręce Maryi według św. Ludwika Marii Grignion de Montfort

Ta książka adresowana jest do osób, które już odbyły trwające trzydzieści trzy dni rekolekcje i dokonały aktu zawierzenia, a teraz pragną zgłębiać zaproponowaną...

Zabawy matematyczne. Zeszyt 1
Okładka ksiązki - Zabawy matematyczne. Zeszyt 1

Ucz się matematyki na wesoło! Dodawaj, odejmuj, mnóż i dziel! Rozwiązuj zagadki matematyczne razem ze smokiem Franciszkiem i wróżką Amelią! Szkoła na...

Virion. Legenda Miecza. Ona
Andrzej Ziemiański ;