Plan na góry. 55 najpiękniejszych szlaków widokowych

Plan na góry. 55 najpiękniejszych szlaków widokowych

INSPIRACJE NA KAŻDY WEEKEND W ROKU!

Chcesz podziwiać bajkowy wschód słońca na Sokolicy, kiedy dolinę Dunajca zalewa jeszcze senna mgła? Lubisz wyzwania, które rzucają nam tatrzańskie szlaki, w nagrodę oferując zjawiskowe panoramy? Marzysz o zacisznych szlakach bieszczadzkich połonin, które możesz przemierzać na skrzypiącym pod butami śniegiem?

Jeśli podobnie jak autorzy tego przewodnika chcesz przeżyć i zobaczyć w górach ,,coś" więcej i nie boisz się wyjść ze swojej strefy komfortu, to ten przewodnik jest stworzony właśnie dla Ciebie!

55 TRAS

Sudety | Góry Świętokrzyskie | Pogórza | Gorce | Pieniny | Beskidy | Tatry | Bieszczady

dystans przybliżony czas przejścia dokładny przebieg suma przewyższeń mapa profil wysokościowy szlaki w pętli atrakcje w okolicy

Magdalena Niemiec i Mateusz Gieroń

Wielbiciele Tatr, pasjonaci wędrówek po Beskidach i łowcy zachodów słońca na widokowych wieżach Sudetów. Góry to nasz żywioł, ale uwielbiamy też weekendowe wypady po całej Polsce czy kilkutygodniowe podróże po Europie. Zawsze z aparatem w rękach, czasem spontanicznie, choć nierzadko z gotowym planem. Dzięki podróżom spełniamy swoje marzenia i kolekcjonujemy wspomnienia. Autorzy bloga Plan Na Wypad.

Informacje dodatkowe o Plan na góry. 55 najpiękniejszych szlaków widokowych:

Wydawnictwo: Pascal