Mąka, jajko, olej, sól, woda - najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów; druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i wypróbowane.
Pierogi Solejukowej najlepsze na świecie !
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2016-11-23
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 120
Słowa i obrazki - to najlepsze połączenie do nauki języka! Słownik obrazkowy polsko-angielski jest doskonałym wsparciem w nauce języka angielskiego dla...
Górnośląski Okręg Przemysłowy w skali 1:17 500 zawiera treść planów zaktualizowanych w terenie, informację dla kierowców, najdokłdniejsza skala na rynku...
Chcę przeczytać,