Mąka, jajko, olej, sól, woda - najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów; druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i wypróbowane.
Pierogi Solejukowej najlepsze na świecie !
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2016-11-23
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 120
Przyłącz się do nas i przeżyj prawdziwą przygodę! Poznaj świat roślin i zwierząt. Dowiedz się, czym różnią się ssaki od gadów, ile par nóg...
Milutki w dotyku, czerwony jak serduszko dziecka prezent w sam raz na kieszeń małego człowieka, który chce sprawić radość swojej Mamie i to nie tylko z...
Chcę przeczytać,