Mąka, jajko, olej, sól, woda - najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów; druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i wypróbowane.
Pierogi Solejukowej najlepsze na świecie !
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2016-11-23
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 120
Przewodnik zawiera: skorowidz map i wycieczek, panoramy widokowe, informacje o Tatrzańskim Parku Narodowym, trasy wycieczkowe, mapę turystyczną w skali...
Niezwykle oryginalne kolorowanki dla starszych dzieci. Oprócz kolorowania dzieci uczą się również liczenia, pisania, myślenia przestrzennego...
Chcę przeczytać,