Mąka, jajko, olej, sól, woda - najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów; druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i wypróbowane.
Pierogi Solejukowej najlepsze na świecie !
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2016-11-23
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 120
Skala 1:200 000. Nowoczesna seria atlasów samochodowych Marco Polo! W pełni dostosowana do potrzeb podróżujących samochodem, zawiera zaktualizowane i przejrzyste...
Dlaczego trawa jest zielona? Czy rośliny jedzą? Co robią robaki przez cały dzień? Wspólnie z Chimkiem i jego przyjaciółmi poznasz odpowiedzi na te i wiele...
Chcę przeczytać,