Pieprzyć to! Jak przestać spełniać cudze oczekiwania, a zacząć własne

Jak długo jeszcze masz zamiar spełniać oczekiwania innych?
Jak długo jeszcze będziesz spychać na dalszy plan to, co dla ciebie ważne i czego naprawdę chcesz?
Jak długo jeszcze to, co robisz, będzie zadowalać wszystkich poza tobą?

Wiemy, jak długo. Aż poznasz Alexandrę Reinwarth – niemiecką dziennikarkę, która postanowiła powiedzieć: pieprzyć to! I takiej samej odwagi chce nauczyć ciebie. To nie jest kolejny nudny poradnik. To książka, w której autorka opisuje swoje życie. Dzięki niej dowiesz się, jak inaczej można obchodzić się z ludźmi i rzeczami, jak reagować na okoliczności. Nauczysz się, jak z dystansem podchodzić do życia, nie będąc przy tym suką.

Decyduj o tym, czego chcesz, jak chcesz i kiedy chcesz. To twoje życie, twoje decyzje i twoje marzenia. Jeśli ciągle będziesz spełniać cudze oczekiwania, nigdy nie poczujesz prawdziwej radości życia. Pieprzyć to, co myślą inni. Zacznij żyć dla siebie!

Informacje dodatkowe o Pieprzyć to! Jak przestać spełniać cudze oczekiwania, a zacząć własne :

Wydawnictwo: Otwarte
Data wydania: 2020-02-10
Kategoria: Poradniki

Tagi: bóg

Kup książkę Pieprzyć to! Jak przestać spełniać cudze oczekiwania, a zacząć własne

Pieprzyć to! Jak przestać spełniać cudze oczekiwania, a zacząć własne - opinie o książce

Avatar użytkownika - anoola
anoola
Przeczytane:2020-07-18, Ocena: 4, Przeczytałam, Mam, 52 książki - 2020,
Deadline. Przeżyj ten rok, jakby miał być twoim ostatnim
Alexandra Reinwarth0
Okładka ksiązki - Deadline. Przeżyj ten rok, jakby miał być twoim ostatnim

Jak przeżyć najbardziej zajebisty rok w życiu? To proste. Wyznacz datę swojej śmierci: za rok. Brzmi kontrowersyjnie? Zaufaj Alexandrze Reinwarth...

Gówno prawda! Jak nie wpadać w pułapki myślowe
Alexandra Reinwarth0
Okładka ksiązki - Gówno prawda! Jak nie wpadać w pułapki myślowe

Uważasz, że podejmujesz racjonalne decyzje? Jesteś w błędzie - rządzą tobą emocje! Wiesz, że czegoś lepiej nie robić, ale i tak się na to decydujesz. Zamartwiasz...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk