Pieniądze, seks i dzieci to 3 główne powody rozwodów. Zastosuj idealny plan pokojowy dla twojego małżeństwa\r\n\r\nJak często zdarza ci się słyszeć: „Nie słuchasz, co do ciebie mówię”, \r\n„Za rzadko się kochamy”, „Za dużo wydajesz”, „Pozwalasz maluchom \r\nna zbyt wiele”? Jeśli któraś z tych kwestii wydaje ci się aż nadto znajoma, nie jesteś sam. Konflikty trapiące pary małżeńskie mają właśnie najczęściej takie podłoże: pieniądze, seks i dzieci.\r\nZa sprawą tej książki dowiesz się, co zrobić, by wizja związku jako układu partnerskiego zastąpiła jego postrzeganie jako pola walki o to, kto ma rację. Nauczysz się dzielić przemyśleniami i wspólnie z małżonkiem podejmować kluczowe dla waszego związku decyzje. Od bycia udaną, szczęśliwą parą dzieli was wyłącznie odrobina wiedzy i trochę praktyki. Tina B. Tessina jest w tej dziedzinie prawdziwą specjalistką.\r\n \r\nTina B. Tessina, doradca par małżeńskich, jest licencjonowaną psychoterapeutką prowadzącą prywatną praktykę od 1979 roku. Posiada dyplom American Psychotherapy Association i specjalizuje się we wspieraniu ofiar przemocy domowej. Napisała jedenaście książek, w tym The 10 Smartest Decisions a Woman Can Make Before 40 i The Unofficial Guide to Dating Again.
Informacje dodatkowe o Pieniądze, seks i dzieci:
Wydawnictwo: Rebis
Data wydania: 2010-09-07