Piekielnie szczere

Autorki bestsellerowych powieści obyczajowych w poruszającej historii o siostrzanej miłości, która jest największym wsparciem w świecie pełnym kryzysów i niepewności.

Trzy siostry - Claudia, Anika i Sara - od dzieciństwa są sobie bliskie. Każda z nich mierzy się z innymi życiowymi problemami, ale z rodziną u boku mogą stawić czoła wszystkim wyzwaniom.

Claudia wyszła za mąż za księcia z bajki. Po latach jednak odkrywa, jak niewiele wie o swoim ukochanym, i zaczyna zdawać sobie sprawę z tego, że jest ofiarą przemocy. Anika, aktorka pracoholiczka, zaniedbuje dzieci i męża. Porzucona przez męża zostawia świat show-biznesu i otwiera kwiaciarnię, jednak trudno jej związać koniec z końcem. Najmłodsza Sara, która jest adoptowana, po wielu traumatycznych przeżyciach w domu dziecka nie potrafi otworzyć się na prawdziwą miłość.

Ich losy pokazują, że kobiety potrafią znaleźć w sobie ogromną siłę, by zawalczyć o siebie i swoje szczęście. Czasami jednak życie rzuca pod nogi kłody, których nie da się usunąć, a niektóre cele pozostają poza naszym zasięgiem - i to jest w porządku.

Piekielnie szczere to opowieść o dostrzeganiu wartości w drodze, którą wybieramy, i miłości najbliższych, która pozwala nam przetrwać nawet najtrudniejsze chwile.

Informacje dodatkowe o Piekielnie szczere:

Wydawnictwo: Luna