Nie samym chlebem człowiek żyje? Oczywiście- zdecydowanie tym, czego brakuje jest jego delikatne przykrycie! W książce tej można znaleźć przepisy na międzynarodowe specjalności- od chleba z daktylami do chrupiącego chleba z glinianej doniczki, od konfitur o smaku mango, doprawianych imbirem, do masła z krewetek. Obojętnie, czy śniadanie, kolacja, piknik, czy też przyjemny wieczór przy lampce wina- przepisy zawarte w tej książce z pewnością zaspokoją wyrafinowane potrzeby naszego podniebienia o każdej porze. Wokół globu: 100 przepisów na międzynarodowe specjały w zakresie past i pieczywa na każdą okoliczność Krok po kroku: Dzięki naszym wskazówkom zyskasz najważniejsze informacje dotyczące rodzajów mąk, przypraw do pieczywa, ciasta drożdżowego oraz zaczynu. Po prostu smacznie: Dodatkowe informacje, jak wyczarować posiłek z czerstwego chleba, jak właściwie gotować marmoladę oraz jak sprawić, pieczywo i smarowidła nadawały się na podróż.
Informacje dodatkowe o Pieczywo smalce masła pasty konfitury :
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
978-83-7495-079-4
Liczba stron: 160
Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Chcę przeczytać,