Była piękną wdową po jego kuzynie, kusicielką o topazowych oczach i Linc Sinclair wiedział, że była wszystkim, czego on kiedykolwiek pragnął. Gorączka i pożądanie wzrosły tak nagle jak letnia burza, a jego burzliwa dusza domagała się posiąśc Toni Sinclair - jej usta, jej ciało i jej serce. Toni była pełna pragnień, wątpliwości i potrzeb, lecz jej zdradzieckie odpowiedzi na dzikie i żarliwe pocałunki Linca przerażały ją. Kyle nienawidził swojej rodziny, a szczególnie Linca, dlatego Toni przybyła do Fairview, aby zając się sprzedażą jego domu rodzinnego - jak mogła zbezcześcić pamieć o nim, ulegając jego wrogowi? Lecz Linc w niczym nie przypominał człowieka, którego opisywał jej mąż, czy to możliwe, że Kyle wybrał ucieczkę, zamiast zawalczyć o to, czego pragnął? Gdy dowód przeciwko Lincowi wydawał się nie do podważenia, Toni była gotowa spakować się i wyjechać, jednak była niezdecydowana, czy powinna wierzyć listowi od mężczyzny, którego straciła, czy może uwierzyć słowom skomplikowanego mężczyzny, którego zdążyła pokochać?
Beta Books, 1991
Informacje dodatkowe o Penelopa:
Data wydania: 1991 (data przybliżona)
8370014577
Chcę przeczytać,