Ostrzeżenie. Świadectwa i proroctwa o oświeceniu sumień

Inne wydania:

Czym jest oświecenie sumień? Czy już niedługo doświadczymy małego sądu zapowiadanego przez wielu świętych? Jak będzie wyglądało ostrzeżenie?

Ludzie żyją dziś tak, jakby Bóg nie istniał. W pogoni za karierą, zyskiem i przyjemnościami zapominają o tym, że każdy z nas będzie sądzony za swoje postępowanie. Kiedy to nastąpi? Czy jesteśmy w stanie się na to przygotować?

W swojej bestsellerowej książce Christine Watkins opisuje przełomowy moment, w którym wszyscy poznamy przenikającą prawdę o stanie swojej duszy - czyli oświecenie sumień. Jak będzie wyglądała ta chwila? Co się stanie z ludźmi pogrążonymi w grzechu?

Autorka zebrała proroctwa dotyczące ostrzeżenia, jakie otrzymało wielu świętych, między innymi święta siostra Faustyna. W książce znalazły się też wstrząsające świadectwa osób, które doświadczyły małego sądu i oświecenia sumienia.

Ostrzeżenie to książka dla wszystkich, wierzących i niewierzących, chrześcijan i przedstawicieli wszystkich innych religii i wierzeń, ponieważ to wydarzenie mistyczne zapowiadane od pięciu stuleci przez świętych i mistyków Kościoła dotknie każdego człowieka na ziemi. Po nim nic już nie będzie takie samo. To będzie ostatni wstrząsający krzyk Boga wołającego o nasze nawrócenie. Bądź gotowy, bo nie znasz dnia ani godziny, w której Pan przyjdzie, aby ostatni raz ostrzec ludzkość przed sądem nad światem i Kościołem. Czuwaj, módl się i pokutuj. Bądź gotowy.

ks. Dominik Chmielewski SDB

Informacje dodatkowe o Ostrzeżenie. Świadectwa i proroctwa o oświeceniu sumień:

Wydawnictwo: Esprit
Data wydania: 2020-11-16
Kategoria: Duchowość, religia
Tytuł oryginału: The Warning: Testimonies and Prophecies of the Illumination of Conscience

Tagi: Chrześcijaństwo bóg

Kup książkę Ostrzeżenie. Świadectwa i proroctwa o oświeceniu sumień

Ostrzeżenie. Świadectwa i proroctwa o oświeceniu sumień - opinie o książce

Avatar użytkownika - Kate1986
Kate1986
Przeczytane:2021-08-03, Ocena: 6, Przeczytałam, Mam, 12 książek 2021,

Nawracajmy się,pokutujmy,pośćmy i bądźmy dobrymi ludźmi.Ta książka jest pozycją obowiązkową dla każdego człowieka a szczególnie tego,który nie wierzy lub jest daleko od Boga.Gorąco polecam!

Zawierzenie pod płaszczem Maryi. Dziennik modlitewny
Christine Watkins0
Okładka ksiązki - Zawierzenie pod płaszczem Maryi. Dziennik modlitewny

Zawierzenie pod płaszczem Maryi. Dziennik modlitewny to wyjątkowy dodatek do bestsellerowej książki Zawierzenie pod płaszczem Maryi. Duchowy ratunek z...

Mężczyźni i Maryja. Jak wygrać najważniejszą bitwę w życiu
Christine Watkins0
Okładka ksiązki - Mężczyźni i Maryja. Jak wygrać najważniejszą bitwę w życiu

W ogniu najzacieklejszych potyczek duchowych, kiedy wszystko wydaje się stracone, ludzie, którzy zostali z niczym na wzburzonym morzu, otrzymali ratunek...